«Στάση» στην Κύμη για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου


Στην Εύβοια βρίσκεται από χθες το βράδυ η αποστολή της Καλαμάτας, προκειμένου να αντιμετωπίσει στην Κύμη, το ομώνυμο Σωματείο, για την 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής, έχοντας θέσει ως στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του συγκεκριμένου θεσμού. Ο Νίκος Κουρμπανάς πήρε άλλωστε όλους σχεδόν τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές του, αφήνοντας εκτός αποστολής μονάχα τον Χρήστο Καλαντζή για να πάρει κάποιες ανάσες ξεκούρασης, δείχνοντας ότι θα ζητήσει τη νίκη και την πρόκριση. Η Καλαμάτα θα παραταχθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, με ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει το βάρος των δύο πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος, αφήνοντας χώρο μονάχα για λιγοστές αλλαγές. Το πιθανότερο είναι ότι οι Πάππος, Νιφορόπουλος, Χριστοφιλέας, Τριάντος, Ρούσσης, Λουμπαρδέας, Μαρτίνος, Τσάτσος, Χαρίτος, Γεωργακόπουλος θα είναι στο αρχικό σχήμα, στο οποίο διεκδικούν θέση οι Ζάρκος, Κουντάνης και Σκαρλάτος. Μαζί με τους παραπάνω την αποστολή συμπληρώνουν οι Μούζος, Βασιλόπουλος, Κακαλής και Νικολόπουλος.
Την αποστολή ακολούθησαν οι Χρήστος Λουκάς και Κώστας Γυφτέας, όμως ενδέχεται να βρεθούν σήμερα στην Κύμη και κάποια από τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης.
Από την άλλη πλευρά στο πλευρό του κ. Κουρμπανά δεν θα βρίσκεται ο Ιωσήφ Λουκάς, καθώς ο νεαρός συνεργάτης του Κορίνθιου τεχνικού, θα «κατασκοπεύσει»  Κιβέρι και Ζακυνθιακό, δύο ομάδες που θα βρει στο δρόμο της το προσεχές διάστημα η Καλαμάτα, στο μεταξύ τους παιχνίδι Κυπέλλου.
 
 
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των σημερινών αγώνων
Αναλυτικότερα το πρόγραμμα και οι διαιτητές – βοηθοί των σημερινών αναμετρήσεων του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής για τον 3ο όμιλο, έχουν ως εξής:

  1. ΑΟ Κύμης – Μαύρη Θύελλα:
  2. Τσαγκαράκης (Κορινθίας), Λυμπερόπουλος (Αθηνών), Πυργάκης (Κορινθίας).
  3. 2. ΑΟ Λουτράκι – Μανδραϊκός:
  4. Αδαμόπουλος (Ζακύνθου), Καραλής (Ηλείας), Γκοτσόπουλος (Αχαΐας)
  5. 3 Αχαϊκή – Πανελευσιανιακός:
  6. Ψυχούλας (Βοιωτίας), Μπούνος (Φωκίδας), Καραγιάννης (Φθιώτιδας)
  7. 4.Ερμής Κιβερίου – Ζακυνθιακός:
  8. Νίκας, Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας), Σταματάκος (Λακωνίας)
  9. 5. Δόξας Νέας Μανωλάδας – Βύζας Μεγάρων:
  10. Κόλλιας (Αργολίδας), Τσιρίνης (Αχαΐας), Σκούρτης (Κορινθίας)
  11. 6. Παναρκαδικός – Παναργειακός: Παπαδόπουλος, Γκαβέρας, Οικονόμου (Αχαΐας)
  12. 7. ΠΑΟ Βάρδας – Αστέρας Μαγούλας: Σχίζας, Νιδριώτης, Τάμαλης (Αθηνών).

 

Έτοιμο το περίπτερο της Καλαμάτας στο λιμάνι
Εντός των επόμενων ωρών, κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, ή το αργότερο μέχρι αύριο θα είναι έτοιμο το περίπτερο της Καλαμάτας στο λιμάνι, όπως μας επιβεβαίωσε ο υπεύθυνος μάρκετινγκ και διαφήμισης της Μαύρης Θύελλας Νίκος Νίκας, που έχει δώσει μεγάλη πνοή στο συγκεκριμένο κομμάτι από το διάστημα της εμπλοκής του και έπειτα.