Στην τελική ευθεία για το ματς της πρεμιέρας η Μαύρη Θύελλα


ΕΚΤΟΣ ΜΑΧΗΣ ΣΚΑΡΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΤΣΑΤΣΟΣ

Του Νίκου Μπαλόπουλου
Σε ρυθμούς πρωταθλήματος, ειδικότερα πρεμιέρας και του εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Κύμη κινείται πλέον η ομάδα της Καλαμάτας, που θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της για να ζεστάνει τον «μουδιασμένο» κόσμο της.
Η προετοιμασία μπαίνει πλέον, μετά και το χθεσινό ρεπό – ένα μικρό γκρουπ παικτών ακολούθησε χθες ειδικό πρόγραμμα – στην τελική ευθεία, με το Νίκο Κουρμπανά να περνά το μήνυμα νίκης προς τους ποδοσφαιριστές του.
Ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει τους τραυματίες Σκάρο, Αργυρόπουλο και Δημητριάδη, όμως αυτό δεν δείχνει ικανό να επηρεάσει το κλίμα που υπάρχει στις τάξεις του αγωνιστικού τμήματος και φανερώνεται εύκολα με μια πρόχειρη επαφή με τους ποδοσφαιριστές:
«Θέλουμε τη νίκη, για να ξεκινήσουμε ιδανικά την προσπάθεια διεκδίκησης του τίτλου αλλά και να κάνουμε δώρο στον κόσμο μας», τόνιζαν μεταξύ άλλων στις συζητήσεις τους οι παίκτες της Μαύρης Θύελλας, που καλούνται να βάλουν στην άκρη τα όποια προβλήματα έγιναν εμφανή κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και να δείξουν το καλό του πρόσωπο.
Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο, με το βάρος να πέφτει πλέον ξεκάθαρα σε ζητήματα τακτικής.
Το ευχάριστο είναι ότι ο κ. Κουρμπανάς έχει κατασταλάξει σε μεγάλο μέρος του βασικού κορμού κι αυτό είναι ένα από τα συν της πρώτης προσπάθειας.

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Τσάτσος
Να αναφέρουμε ότι έκλεισε και τυπικά η μεταγραφή του Σωτήρη Τσάτσου, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτησή του μέσα από ανακοίνωση που απέστειλε το Γραφείο Τύπου της ομάδας.
Γι’ αυτούς που γνωρίζουν και που έχουν δει στο παρελθόν τον Τσάτσο να αγωνίζεται, κάποιες φορές και ως αντίπαλος της Καλαμάτας – να αποκαλύψουμε ότι στο παρελθόν είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Μαύρης Θύελλας – ο βραχύσωμος ποδοσφαιριστής μπορεί αν είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις στο δημιουργικό κυρίως κομμάτι.

Σήμερα οι απαντήσεις για τα γήπεδα… αναβολή ζήτησε ο Άρης
Προς διευθέτηση οδεύει το πρόβλημα με τις αδειοδοτήσεις των γηπέδων, με τις πληροφορίες να θέλουν τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό να δίνει νέα παράταση, πιθανότατα μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου του 2015.
Κι ενώ δείχνει να αποφεύγεται το σενάριο της αναβολής της πρώτης αγωνιστικής από μέτωπο αυτό, προέκυψε νέο τις τελευταίες ώρες, καθώς ο Άρης ζήτησε αναβολή της πρεμιέρας της Γ’ εθνικής για να κάνει μεταγραφές και να ξεπεράσει κάποιες γραφειοκρατικές και όχι μόνο εκκρεμότητες.