Το «Θάρρος» σας πάει ταμείο


172 ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΕΡΝΤΕΡ Β. OVER 1,60
Δεν υπάρχει αξιοπιστία στην άμυνα της Άουγκσμπουργκ, ενώ και η Βέρντερ εκτός έδρας έχει τα… θέματά της. Στρεφόμαστε στο over του 1,60.
 
175 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ OVER 1,50
Μία έτσι, μία… γιουβέτσι η Χόφενχαϊμ, ασχέτως αν δεν έχει ακόμα ήττα. Από την άλλη, η Στουτγάρδη δεν είναι αμελητέα ομάδα. Μπορεί να φύγει άνετα με νίκη μέσα στο «Μερσέντες Μπεντς Αρένα». Θα επιλέξουμε το σίγουρο over του 1,50 και με ρίσκο τον «άσο» του 2,30.
 
177 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΑΡΣΕΝΑΛ G/G/ 1,55
Από την παράδοση βγαίνουν δύο πράγματα: ότι η Άστον Βίλα έχει νικήσει εντός έδρας την Άρσεναλ 15 ματς (από το 1998) και ότι τα 5 από τα 7 πιο πρόσφατα ήταν goal/goal και over.
 
196 ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ OVER 1,65
Σε άσχημη κατάσταση η Πορτ Βέιλ και αυτό το έχει πληρώσει μέχρι στιγμής. Από την άλλη, η Μπάρνσλεϊ θα κυνηγήσει από νωρίς το γκολ. Κρατάω το σημείο του over στο 1,65 που θα έρθει στο ρελαντί.
 
272 ΜΑΪΝΖ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2 1,55
Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, η Ντόρτμουντ επέστρεψε για τα καλά. Έχει λύσεις πλέον και βάθος στον πάγκο, προκειμένου να κάνει ροτέισον, να παρουσιάζεται φρέσκια χωρίς να χάνει σε ποιότητα. Οτιδήποτε άλλο πέραν της νίκης της Μπορούσια στο Μάιντζ, συνιστά έκπληξη τη δεδομένη στιγμή.
 
356 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ. – ΤΣΕΛΣΙ 2-3 γκολ 1,90
 
Ίσες πιθανότητες 
Αν κάποια ομάδα θεωρείται το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ, τότε δεδομένα αυτή είναι η Τσέλσι. Το ξεκίνημα της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο είναι το καλύτερο δυνατό, με τους Φάμπρεγας και Ντιέγκο Κόστα να αποδίδουν στο μέγιστο βαθμό.
Από την άλλη πλευρά, η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να ρεφάρει την ήττα από τη Στόουκ με ένα μεγάλο διπλό επί της Άρσεναλ, όπου στο τέλος έσωσε τουλάχιστον το βαθμό. Τώρα μπορεί να έχει το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσει το ματς με μεγάλη προσοχή. Θεωρώ ικανές και τις δύο να σκοράρουν, ωστόσο θεωρώ ότι το ματς θα είναι οριακό.
Αν υπάρξει νικητής, αυτός θα προέλθει μέσα σε πολύ στενά πλαίσια και θα ποντάρω στα 2-3 γκολ και όχι σε κάποιο σημείο. Άλλωστε, δίνω ίσες πιθανότητες για τη νίκη και στις δύο ομάδες.
Αντίθετα, στο «Γκούντισον Παρκ», εκεί όπου η Έβερτον υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας, θα ποντάρω στο no goal. Να μη σκοράρει, δηλαδή, μία (ή καμία, βέβαια) από τις δύο ομάδες. Αυτή που θεωρώ ότι είναι πιο κοντά στο να μη βρει δίχτυα είναι η ομάδα του Γουόρνοκ, αφού η Έβερτον μετά το τραγικό αμυντικά ξεκίνημά της, άρχισε να βρίσκει πατήματα στην άμυνα, όπως έδειξε και στο «Χόθορνς» απέναντι στη Γουέστ Μπρομ.
ΠΗΓΗ: KING BET

Το «Θάρρος» σας πάει ταμείο


120 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 4-6 GOAL 2,10
Η Λεβερκούζεν παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο, που άλλες φορές την ευνοεί και άλλες της κοστίζει. Από την άλλη, η Βέρντερ δε θα πέσει αμαχητί. Θα ανοίξει το ρυθμό και θα δούμε γκολ και θέαμα από τα αποδυτήρια. 4-6 goal λοιπόν.
 
170 ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 4-6 GOAL 2,10
Ένα κλικ παραπάνω η Χοφενχάιμ, που βγάζει σοβαρότητα, αλλά και η Βόλφσμπουργκ είναι ικανή για όλα. Επίσης, η Χοφενχάιμ είναι τρομερά επικίνδυνη στην κόντρα. Ανοιχτό παιχνίδι με πολλά γκολ.
4-6 goal με απόδοση 2,10.
 
179 ΤΣΕΛΣΙ – ΣΟΥΟΝΣΙ OVER 1,50
Χαμηλά ο άσος του 1.20 που παρέχει αρκετή ασφάλεια, πιθανό το πενιχρό over του 1,50 και το 4-6 goal που προσφέρεται σε αρκετά υψηλότερη απόδοση στο 2,30.
 
262 ΕΜΠΟΛΙ – ΡΟΜΑ 2 1,40    OVER 1,70
Εμπειρία μεγάλη έχει η Ρόμα για παιχνίδια με αντιπάλους σαν την Έμπολι. Ματς με τα όλα του θα είναι για τους «Τζιαλορόσι» και, μάλιστα, πριν από την πρεμιέρα τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα και για τους φίλους του over… στο ρελαντί με απόδοση 1,70.
 
291 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ OVER 1,70
Με μοναδικό διαθέσιμο «κόφτη» τον Ιγιαραμέντι, με τον Ρονάλντο να προέρχεται από 20ήμερη απουσία και εν μέσω γενικότερης γκρίνιας (και τεσσάρας) η Ρεάλ, τη στιγμή που η Ατλέτικο έχει αρχίσει να μετρά νίκες στο «Μπερναμπέου» (τελικό Κυπέλλου, πρωτάθλημα). Της ταιριάζει ο ρόλος του αουτσάιντερ και οι αποδόσεις την αδικούν.
ΠΗΓΗ: King Bet
 
Τα όμορφα χωριά, όμορφα καίγονται
Στα μέσα Αυγούστου η Ρεάλ κερδίζει «σβηστά» τη Σεβίλλη στο Κάρντιφ, δείχνει σε όλη την Ευρώπη ότι είναι ακόμα πιο δυνατή σε σχέση με την περσινή χρονιά και φαντάζει ως πανίσχυρο φαβορί για την κατάκτηση της ισπανικής λίγκας. Ένα μήνα μετά τα πάντα έχουν αλλάξει…
Η «θυσία» του Ντι Μαρία έγινε για οτιδήποτε άλλο εκτός από αγωνιστικούς λόγους, αφού πρόκειται για τον παίκτη που περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο «τάιζε» τον Ρονάλντο την τελευταία τριετία. Μπορεί να ήταν απλά θέμα μάρκετινγκ (με την έλευση το Χάμες), μπορεί οτιδήποτε, αλλά η ουσία δεν αλλάζει.
Η ξαφνική φυγή του Τσάμπι Αλόνσο ήταν διαφορετική περίπτωση, με το ίδιο αποτέλεσμα. Έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και «πάγωσε» καλοκαιριάτικα τη Μαδρίτη. Το ρόστερ έχει «τρύπες» και, κυρίως, κάποιες αχρείαστες διαφοροποιήσεις σε σχέση με την ομάδα που πήρε το πολυπόθητο «δέκατο». Ο Αντσελότι, που υπενθυμίζεται ότι έχασε και το βασικό του τερματοφύλακα (Ντιέγο Λόπεθ), επίσης για… δυσνόητους λόγους, ξέμεινε με μοναδικά ανασταλτικά χαφ τον μέχρι πρότινος υπό διωγμό Κεντίρα και τον «άγουρο» ακόμα Ιγιαραμέντι.
«Αν ήταν στο χέρι μου, δε θα έκανα αυτές τις μεταγραφές». Μπουμ! Όχι από οποιονδήποτε, από τον Ρονάλντο. Ο γνωστός σχολιαστής των… πάντων, Σέρχιο Ράμος, έσπευσε να τον «καρφώσει». «Είμαστε στη Ρεάλ και πρέπει να αποδεχόμαστε τους τρόπους που διέπουν το σύλλογο».
Ο Ρονάλντο προσπάθησε να το μαζέψει στη συνέχεια, ήταν όμως ήδη αργά. Μέσα σε όλα ήρθε η «τεσσάρα» στο «Ανοέτα» από τη Σοσιεδάδ και ο τραυματισμός του Κεντίρα, που τον αφήνει έξω ενάμιση μήνα. «Κάτι πρέπει να αλλάξει και θα γίνει», δηλώνει ο Αντσελότι. Οι Ισπανοί γράφουν για Κρόος ως αντι-Αλόνσο και δοκιμές με Μπέιλ στα χαφ. Το τι θα βγει, θα το δείξει ο χρόνος. Το βέβαιο είναι ότι το ντέρμπι κόντρα στην Ατλέτικο δεν έρχεται σε καλό μομέντουμ, αν συνυπολογίσει κανείς ότι ο Κριστιάνο αύξησε την ένταση των προπονήσεών του μόλις την τελευταία εβδομάδα και έρχεται από 20ήμερη αποχή.
Η Ατλέτικο είναι αυτό που… ήταν πέρσι σε ό,τι αφορά στην ανασταλτική της λειτουργία, την τακτική και την αγωνιστική πειθαρχία. Κλασική ομάδα Σιμεόνε ήταν, κλασική ομάδα Σιμεόνε παραμένει. Αυτό που λείπει είναι (φυσικά) ο Ντιέγκο Κόστα. Δεν είναι λίγο, κάθε άλλο, ούτε όμως αποτρεπτικό από την επιλογή της κόντρας στο σημερινό ντέρμπι της Μαδρίτης.
Η Ατλέτικο πήρε Κύπελλο στο «Μπερναμπέου» πρόπερσι, έκανε διπλό πέρσι εκεί για το πρωτάθλημα (πάλι πλήρωνε, πάνω από 4.00) και στάθηκε όρθια φέτος στο Σούπερ Καπ. Ό,τι κι αν συμβεί, είναι φανερό ότι με το σετ που έχει ανοίξει, με τον άσο στο 1,65 και το διπλό στο 5,00, οι μπουκ υποτιμούν την πρωταθλήτρια.
ΠΗΓΗ: King Bet

Το «Θάρρος» σας πάει ταμείο


199 ΕΛΛΑΔΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ   1  2.00 
Τους αφήσαμε εκτός Μουντιάλ τον περασμένο Νοέμβριο τους Ρουμάνους και τους στενοχωρήσαμε πολύ. Από τότε άλλαξαν πολύ, αλλά δεν ορκίζομαι ότι άλλαξαν και πολύ προς το καλύτερο.
Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου ανοίγει ένα νέο κύκλο μετά την εποχή Φερνάντο Σάντος, η οποία κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένη. Ο Κλάουντιο Ρανιέρι είναι ο εκλεκτός της ΕΠΟ και αυτός που καλείται να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, αλλάζοντας ταυτόχρονα αρκετά την ομάδα. Τα νέα πρόσωπα που μπήκαν στην πρώτη κιόλας αποστολή, δείχνουν ξεκάθαρα τη διάθεση του Ιταλού τεχνικού να δοκιμάσει νέα πράγματα. Ωστόσο, πιστεύω ότι το dna της ομάδας μας δύσκολα θα αλλάξει.
Η πρώτη αναμέτρηση με τη Ρουμανία στο κεκλεισμένων των θυρών γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι παγίδα. Πρόκειται ουσιαστικά για την πιο δυνατή ομάδα του ομίλου, με την οποία θεωρητικά έχουμε το προβάδισμα για την κατάκτηση των πρώτων δύο θέσεων του γκρουπ. Τόσο οι Ρουμάνοι όσο και οι δικοί μας διεθνείς πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσουν την αναμέτρηση πολύ προσεκτικά.
 
229 ΑΥΣΤΡΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ 
OVER ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ     1.90 
Η Εθνική Σουηδίας του Έρικ Χαμρέν είναι μια ομάδα που δε φημίζεται ούτε για το αμυντικό της παιχνίδι ούτε για την τακτική της προσήλωση. Σχεδόν σε όλα τα ζόρικα επίσημα παιχνίδια της έβγαλε προβλήματα πίσω. Στηρίζεται πολύ στη μεσοεπιθετική της ποιότητα και στις εμπνεύσεις του Ιμπραΐμοβιτς, ενώ ανεξαρτήτως αντιπάλου συνηθίζει να παρατάσσεται με πολύ επιθετικές ενδεκάδες.
Βρέθηκε στον ίδιο όμιλο με την Αυστρία και στα προκριματικά του Μουντιάλ, και στα μεταξύ τους είδαμε ανοιχτά ματς και νίκες των γηπεδούχων με 2-1. Ειδικά στη Βιέννη, το τελικό 2-1 σε καμία περίπτωση δε φωτογραφίζει την εικόνα του παιχνιδιού, όπου οι Αυστριακοί ήταν πολύ καλύτεροι και δημιουργούσαν με μεγάλη ευκολία φάσεις. Στις τιμές αουτσάιντερ που μας προσφέρονται, νομίζω ότι έχει νόημα να ασχοληθούμε τόσο με το αμφίσκορο όσο και με το over.
ΠΗΓΗ: King Bet
 
201 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ 4-6 GOAL    2.90
Φορμαρισμένη η Πορτογαλία αποτελεί ένα από τα καλύτερα σύνολα, αφού για την πλάκα της βρίσκει με σχετική άνεση δίχτυα. Επιλογή στο αμφίρροπο σκορ… over με μεγάλη ευκολία του 1.60 και 4-6 goal με απόδοση 2.90.
 
 
235  ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ  OVER       2.00
Σε μεταβατική περίοδο είναι αγωνιστικά η Ουκρανία, που στερείται τη λάμψη του παρελθόντος. Οι Σλοβάκοι παραμένουν σε σταθερή ανταγωνιστική πορεία κι έχουν τις προϋποθέσεις να φύγουν με αποτέλεσμα από το Κίεβο. Εμείς θα επιλέξουμε το μεγάλο over του 2.00
 
122  ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΠΟΡΤΒΕΪΛ        OVER       1.60
Λογικός δείχνει ο άσος για την ανεβασμένη Πιτέρμπορο, αλλά… μονόδρομος το σημείο του over, αφού η Πορτ Βέιλ σκοράρει με το καλημέρα.
Over του 1.60 παρακαλώ
 
171 ΧΙΛΗ – ΜΕΞΙΚΟ G/G  1.60
Οι δύο ομάδες έχουν πανομοιότυπο στυλ παιχνιδιού και θα αναζητήσουν το γκολ από το ξεκίνημα. Αναμένεται να προσφέρουν και θέαμα στους φιλάθλους τους που θα βρεθούν στο γήπεδο. Εξάλλου, η Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια έχει αρκετούς Λατίνους.
 
197 ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ G/G 1.75
Με τις πληγές που άνοιξε από το φιλικό κόντρα στην Αργεντινή, είναι απαραίτητο για τους Γερμανούς να αντιδράσουν και αναμένεται να το κάνουν. Όμως, τα αμυντικά κενά δεν μπορούν να μακιγιαριστούν από τη μία μέρα στην άλλη. Ένα γκολ οι Σκοτσέζοι θα το βρουν, για να επιβεβαιωθεί το εκατέρωθεν σκοράρισμα.