Ορκωμοσίες και παρουσίαση πτυχιακών εργασιών στο ΤΕΙ Πελοποννήσου


Σύμφωνα με ανακοινώσεις που εκδόθηκαν από τις γραμματείες του ΤΕΙ Πελοποννήσου, θα πραγματοποιηθούν ορκωμοσίες σε τμήματά του. Αναλυτικά:
-Καλούνται οι σπουδαστές του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων (πρώην ΦΠ και ΒΙΟΘΕΚΑ), προκειμένου να λάβουν μέρος στην ορκωμοσία που θα γίνει στις 18 Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00, στο ΤΕΙ Πελοποννήσου, να καταθέσουν τις πτυχιακές τους εργασίες στη Γραμματεία του Τμήματος το αργότερο μέχρι τις 28 Νοεμβρίου και να τις παρουσιάσουν μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου.
-Καλούνται οι σπουδαστές του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων, προκειμένου να λάβουν μέρος στην ορκωμοσία που θα γίνει στις 18 Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00, στο ΤΕΙ Πελοποννήσου, να καταθέσουν τις πτυχιακές τους εργασίες στη Γραμματεία του Τμήματος το αργότερο μέχρι τις 28 Νοεμβρίου και να τις παρουσιάσουν μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου.
Σχετικά με τις παρουσιάσεις των πτυχιακών εργασιών ανακοινώθηκαν τα εξής:
 
Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
Οι παρουσιάσεις πτυχιακών εργασιών για το χειμερινό εξάμηνο 2014-2015 θα πραγματοποιούνται από 24/11 έως και 5/12/2014.
 
Τμήμα Λογοθεραπείας
Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες του Τμήματος που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την πτυχιακή τους εργασία να την αποστείλουν ταχυδρομικώς σε πέντε (5) αντίγραφα του βιβλίου, συνοδευόμενα με CD, μέχρι και τις 20/11/2014.
Απαραίτητες προϋποθέσεις παρουσίασης της πτυχιακής εργασίας είναι:
1. Να έχουν περάσει επιτυχώς όλα τα μαθήματα και να έχουν πραγματοποιήσει την πρακτική τους άσκηση και
2. Να έχουν καταθέσει το βιβλίο πρακτικής άσκησης, συνοδευόμενο από τη βεβαίωση περάτωσης της πρακτικής άσκησης.
Π.Μπ.

Ορκωμοσίες και παρουσίαση Πτυχιακών Εργασιών σε σχολές της Καλαμάτας (αναλυτικά οι ημερομηνίες)


Σύμφωνα με ανακοινώσεις του ΤΕΙ Πελοποννήσου ορκωμοσίες θα πραγματοποιηθούν σε Τμήματα του ΤΕΙ.
Πιο αναλυτικά:
Καλούνται οι σπουδαστές του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων (πρώην ΦΠ και ΒΙΟΘΕΚΑ), προκειμένου να λάβουν μέρος στην ορκωμοσία που θα γίνει στις 18 Δεκεμβρίου 2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 στο ΤΕΙ Πελοποννήσου, να καταθέσουν τις πτυχιακές τους εργασίες στη Γραμματεία του Τμήματος το αργότερο μέχρι τις 28 Νοεμβρίου 2014 και να τις παρουσιάσουν μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου 2014.
 
Καλούνται οι σπουδαστές του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων, προκειμένου να λάβουν μέρος στην ορκωμοσία που θα γίνει στις 18 Δεκεμβρίου 2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 στο ΤΕΙ Πελοποννήσου, να καταθέσουν τις πτυχιακές τους εργασίες στη Γραμματεία του Τμήματος το αργότερο μέχρι της 28 Νοεμβρίου 2014 και να τις παρουσιάσουν μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου 2014.
 
Ακόμα σχετικά με τις παρουσιάσεις των Πτυχιακών Εργασιών ανακοινώθηκαν τα εξής:
Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής:
Οι παρουσιάσεις πτυχιακών εργασιών για το χειμερινό εξάμηνο 2014-2015, θα πραγματοποιούνται από24/11/2014 έως και 5/12/2014
 
Τμήμα Λογοθεραπείας:
Παρακαλούνται οι φοιτητές/τρίες του Τμήματος ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την πτυχιακή τους εργασία να την αποστείλουν ταχυδρομικώς σε Πέντε (5) αντίγραφα του βιβλίου συνοδευόμενα με CD μέχρι και τις 20-11-2014. 
Απαραίτητη προϋπόθεση παρουσίασης της Πτυχιακής Εργασίας είναι: 
1. Να έχουν περάσει επιτυχώς όλα τα μαθήματα και να έχουν πραγματοποιήσει την Πρακτική τους άσκηση και 
2. Να έχουν καταθέσει το βιβλίο Πρακτικής άσκησης, συνοδευόμενο με την βεβαίωση περάτωσης της Πρακτικής Άσκησης.