Στα άκρα η κόντρα Κουρμπανά- Γεωργούντζου, ο δημοσιογράφος κατέθεσε μήνυση κατά του τεχνικού της Καλαμάτας


Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του Νίκου Κουρμπανά με τον δημοσιογράφο Σωτήρη Γεωργούντζο, και το τοπίο που διαμορφώνεται είναι κυριολεκτικά πρωτόγνωρο στα τοπικά δεδομένα. Μετά το επεισόδιο που διαδραματίστηκε πριν από περίπου 10 ημέρες στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Καλαμάτας με τον Πανελευσινιακό (δείτε εδώ), ένα ακόμη μέρος του σήριαλ εξελίχθηκε πριν από λίγες ώρες και φαίνεται ότι η κόντρα χοντραίνει επικίνδυνα. Ο δημοσιογράφος κατέθεσε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρης μήνυση κατά του προπονητή της Καλαμάτας, αναφέροντας  στην Εισαγγελία επίθεση του κ. Κουρμπανά προς το πρόσωπό του, σε καφετέρια της πόλης μας. 
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο τεχνικός της Καλαμάτας του επιτέθηκε φραστικά, γεγονός που τον ώθησε  στην Εισαγγελία προκειμένου να καταθέσει μήνυση. Σε αυτή αναφέρεται και το προηγούμενο επεισόδιο, πριν από περίπου δέκα ημέρες στο Δημοτικό Στάδιο.
Θυμίζουμε πως όλο αυτό το διάστημα ο Νίκος Κουρμπανάς δεν μίλησε δημοσίως για τα όσα έγιναν στη συνέντευξη Τύπου και πλέον περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει μετά τη νέα εξέλιξη.