Σε ρινγκ μετατράπηκε ο χώρος συνέντευξης τύπου στην Καλαμάτα (φωτογραφίες & βίντεο)

Πρώτη Δημοσίευση: 02/11/2014 18:19 - Τελευταία Ενημέρωση: 02/11/2014 20:12
Ο προπονητής της Καλαμάτας ήρθε στα χέρια με δημοσιογράφο

Στιγμές πρωτόγνωρες για τα δεδομένα της Καλαμάτας εκτυλίχθησαν στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα της Καλαμάτας σήμερα στο δημοτικό στάδιο της παραλίας.
Όλα ξεκίνησαν όταν ήρθε η σειρά του προπονητή της Μαύρης Θύελλας Νίκου Κουρμπανά  να μιλήσει, αφού ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του και ξεκίνησε να δέχεται ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους, του έγινε ερώτηση για τον τρόπο παιχνιδιού της Καλαμάτας,
Τότε αυτός αμφισβήτησε αυτή την άποψη και ρώτησε αν κάποιος άλλος στην αίθουσα συμμερίζεται την άποψη αυτή, εκείνη τη στιγμή ο δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργούτζος συμφώνησε και εκεί άναψαν τα αίματα.
Ο προπονητής της Καλαμάτας άρχισε λεκτικά στην αρχή να επιτίθεται στον δημοσιογράφο και ο δεύτερος απαντούσε, όσο περνούσε η ώρα οι τόνοι ανέβαιναν και ο προπονητής της Καλαμάτας κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του Σωτήρη Γεωργούντζου.
Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει εντελώς, μέχρι που στην αίθουσα έφθασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ διμοιρία ματ έκλεισε το χώρο στους φιλάθλους.
Οι σπρωξιές, οι απειλές και η ένταση συνεχίστηκε μέχρι και στο διάδρομο ενώ τελικά κατάφεραν να χωρίσουν τους δύο άνδρες δημοσιογράφοι και αστυνομικοί.
Τελικά μετά από αρκετοί ώρα ο καθένας αποχώρησε από διαφορετική πόρτα ενώ στο γήπεδο επέστρεψε αναστατωμένος ο πρόεδρος της Καλαμάτας.
 
Δείτε τα βίντεο πιο κάτω και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.
 
 

Video: 



Σχόλια

Τα έξοδα παρουσίας των αστυνομικών τα πληρώνει ο κάθε άσχετος με το ποδόσφαιρο πολίτης και όχι η ΠΑΕ ; Δεν είναι κλεψιά αυτό ;

αφού έχει αποφασίσει να φύγει ο Κουρμπανάς ας πάρει το καπελάκι του και να φύγει, μόνο να μην ξεχάσει να πάρει μαζί του και τα "πρωτοπαλίκαρα" του που μας φόρτωσε

Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις