Γέμισε το «καλάθι ελπίδας» του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών!


«Η ελάχιστη προσφορά σου είναι πολύτιμη για κάποιον άλλον…» ήταν το μήνυμα του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών για το «Καλάθι Ελπίδας», την πρωτοβουλία που πήραν να συλλέξουν τρόφιμα για έχοντες ανάγκη συνανθρώπους!
Άνθρωποι κάθε ηλικίας, την Παρασκευή και το Σάββατο, στα σπιτάκι του χριστουγεννιάτικου χωριού στην πλατεία των Φιλιατρών, πήγαιναν τρόφιμα μακράς διάρκειας για να γεμίσει το «Καλάθι Ελπίδας»!
Και το «Καλάθι Ελπίδας» γέμισε, με τους ανθρώπους του Εμπορικού Συλλόγου να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου. Μια ανταπόκριση που αναδεικνύει πως ακόμα και σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε, με τα πολλά προβλήματα, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι, ακόμα και από το υστέρημά τους, συνδράμουν για να απαλύνουν τον πόνο και τη δυστυχία συνανθρώπων μας που έχουν μεγαλύτερες ανάγκες!
«Ένα μπράβο & ένα ευχαριστώ είναι λίγα μπροστά στα τόσα που κάνετε μαζί με εμάς για να βελτιώσουμε την πόλη μας και να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας!», τονίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών!
Η.Γ.