Εορταστική αγορά με τοπικά προϊόντα την Κυριακή στην Αρτεμισία


Χριστουγεννιάτικη εορταστική αγορά με τοπικά προϊόντα του Ταΰγετου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου, στην κεντρική πλατεία της Αρτεμισίας. Η αγορά θα λειτουργήσει από τις 11.00 το πρωί και περισσότερες πληροφορίες δίνονται από τα τηλέφωνα 6972928393 και 6946884832.
Για την υλοποίησή της, ο εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας, Νικήτας Δ. Σάλμας, είχε υποβάλει σχετικό αίτημα στο δήμαρχο Καλαμάτας, προτείνοντας την επανάληψη της εκδήλωσης, σημειώνοντας πως υπάρχει η σύμφωνη γνώμη των παραγωγών, των καταστηματαρχών, των φίλων της περιοχής, καθώς και η στήριξη της τέως προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Γεωργίας Βασιλάκη.
Τέλος, θα πρέπει να αναφερθεί πως για τη μετάβαση των επισκεπτών το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καλαμάτας θα δρομολογήσει λεωφορείο που θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί (της Κυριακής), ενώ η επιστροφή θα γίνει στις 3.15 μετά το μεσημέρι. Έτσι, δίνεται η ευκαιρία σε όσους μεταβούν στην Αρτεμισία να επισκεφθούν την ευρύτερη περιοχή, να θαυμάσουν τις φυσικές της ομορφιές, αλλά και να δουν τα εκθέματα του νεοσύστατου Λαογραφικού Μουσείου και στη συνέχεια να επιστρέψουν στην Καλαμάτα.