Μήνυμα για την Ημέρα Εθελοντισμού από το Γραφείο Υποψηφιότητας KALAMATA 21


Με την ευκαιρία της Ημέρας Εθελοντισμού, χθες, το Γραφείο Υποψηφιότητας για την ανάδειξη της Καλαμάτας σε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα:
«Η αξία του εθελοντισμού είναι αναμφισβήτητη για τον άνθρωπο και την κοινωνία, καθώς βασίζεται στις αξίες της ανιδιοτελούς προσφοράς, της αλληλεγγύης και της ομαδικότητας.
Η καθιέρωση της Ημέρας του Εθελοντισμού στις 5 Δεκεμβρίου αποτελεί μία αναγνώριση της πολύτιμης προσφοράς κάθε εθελοντή. Οι εθελοντές, μέσα από την προσφορά και τη συμβολή τους, δείχνουν τον ενεργό κοινωνικό τους ρόλο και καλούν καθέναν από εμάς να συμμετέχει ενεργά στην κοινωνία.
Με αυτό το πνεύμα, το Γραφείο Υποψηφιότητας KALAMATA 21 καλωσορίζει θερμά όλους όσοι θα ήθελαν να γίνουν εθελοντές και θα επιθυμούσαν να συμμετέχουν στις δραστηριότητές του. Αιτήσεις είναι δυνατόν να συμπληρωθούν είτε στο Γραφείο Υποψηφιότητας (Αριστομένους 33, Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας) ή να αποσταλούν στο e-mail: info@kalamata21.eu είτε online: http://goo.gl/forms/tfT6HZi87m
Η υποβολή των αιτήσεων για τον πρώτο κύκλο είναι ανοιχτή μέχρι και τις 8 Δεκεμβρίου 2014. Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να επικοινωνήσει με το Γραφείο Υποψηφιότητας στο τηλέφωνο 27211-81030 (09.00-16.00) και στο e-mail: info@kalamata21.eu».