Οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου στόλισαν το Δημαρχείο


Σήμερα η φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου
 
Μέσα σε ένα όμορφο, χειμωνιάτικο κλίμα, οι μαθητές της πρώτης τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου στόλισαν χθες το πρωί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Δημαρχείο Πύλου-Νέστορος.
Ο δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης και το προσωπικό του Δημαρχείου υποδέχθηκαν με ζεστασιά τους μικρούς μαθητές, προσφέροντάς τους ροφήματα.
Τα παιδιά, χωρίς να τους πτοεί ο βροχερός καιρός, συνοδευόμενα από τις δασκάλες τους, πάντα ευδιάθετα και καλοπροαίρετα, στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τις χειροτεχνίες τους και τραγούδησαν γνωστές μελωδίες των Χριστουγέννων, ανταλλάσοντας ευχές.
Φεύγοντας, ανανέωσαν το ραντεβού για σήμερα στις 7.00 το απόγευμα, στην πλατεία Τριών Ναυάρχων, στην Πύλο, όπου θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου.
Ο δήμαρχος, μαζί με τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου της Πύλου, θα ανάψουν τα φωτάκια, υπό τη μουσική συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Πύλου-Νέστορος.
Στο μεταξύ, η Δημοτική Αρχή, σε συνεργασία με συλλόγους, φορείς και ιδιώτες, προγραμματίζει μια σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, με στόχο να δώσει χαρά και ζωντάνια στην καθημερινότητα μικρών και μεγάλων.