Το κυκλοφοριακό χάος που επικρατούσε στην οδό Κρήτης, στο τμήμα από Φαρών έως Λυκούργου, αποκαταστάθηκε, έστω και έπειτα από μήνες. Κι αυτό, διότι δόθηκε σε λειτουργία η νέα φωτεινή σηματοδότηση στη διασταύρωση Φιλελλήνων και Κρήτης, αφού είχαν προηγηθεί κατάλληλες διαγραμμίσεις και τοποθέτηση κάθετης σήμανσης.
Οι παρεμβάσεις αυτές, ώστε να δοθεί η δυνατότητα για στροφή αριστερά από την Κρήτης στη Φιλελλήνων και για αμφιδρόμηση της Μιαούλη, έγιναν σε εφαρμογή απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, η οποία κρίθηκε νόμιμη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και εγκρίθηκε από τη ΔΜΕΟ του υπουργείου Υποδομών.
Πλέον, ένας οδηγός μπορεί να κινηθεί ως εξής: α) ευρισκόμενος στην Κρήτης με κατεύθυνση προς Φαρών, μπορεί να πάει ευθεία, δεξιά στη Μιαούλη και αριστερά στη Φιλελλήνων, β) ευρισκόμενος στην Κρήτης με κατεύθυνση προς το Πάρκο, μπορεί να κατευθυνθεί ευθεία, δεξιά στη Φιλελλήνων, όχι όμως αριστερά στη Μιαούλη, γ) ευρισκόμενος στη Φιλελλήνων με κατεύθυνση προς το λιμάνι, μπορεί να συνεχίσει ευθεία στη Μιαούλη, είτε να κάνει δεξιά ή αριστερά, δ) ευρισκόμενος στη Μιαούλη με κατεύθυνση προς βορρά, μπορεί να συνεχίσει ευθεία στη Φιλελλήνων, είτε να κάνει αριστερά ή δεξιά στην Κρήτης.
Σε λειτουργία οι σηματοδότες Φιλελλήνων και Κρήτης
Δείτε επίσης.
Πέντε παραβάσεις σε οδηγούς δικύκλων στη Μεσσηνία για κράνος
Νέα Ιωνία: Προφυλακιστέος ο 35χρονος που επιτέθηκε σε οδηγό ταξί – «Εγώ νόμιζα ότι έπαιρνα μέρος σε ταινία κανιβαλική» λέει το θύμα
Μαθητική εικαστική έκθεση ταξιδεύει από τη Μεσσηνία στην Αθήνα
Μεγάλη φωτιά μεταξύ Αυλώνας – Πλατανίων
Γιάννης Ανδριανός: «Η Μεσογειακή Διατροφή σημαντική αναπτυξιακή δυνατότητα για την ελληνική περιφέρεια»
Βιβλιοπαρουσίαση στην Καλαμάτα: «Δημήτρης Μανιατάκης – Όραμα, επιχειρηματικότητα, αξιοκρατία»
Visit Peloponnese: Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στο B2B Sales Workshop London by Respond
«ΘΑΡΡΟΣ» 9 Δεκεμβρίου 1938: Πάθημα ερωτευμένων
Φόρτωση…











