Στις 12.00 το μεσημέρι ο αγώνας της Καλαμάτας με τον Αιολικό και «μπελάδες» για τον κόσμο


ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ

ΣΦΥΡΙΖΕΙ Ο ΜΑΛΑΜΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Του Νίκου Μπαλόπουλου
Τα νέα που περίμεναν οι ιθύνοντες της Καλαμάτας από την ΕΠΟ αναφορικά με την ώρα έναρξης του Κυριακάτικου παιχνιδιού της 12ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αιολικό, δεν ήρθαν με τον τρόπο τον οποίο επιθυμούσαν. Μπορεί το ματς να μη ξεκινήσει στις 11.00 π.μ., αλλά μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 12.00 μ., ωστόσο ακόμη κι έτσι τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα για τους φιλάθλους που θα θελήσουν να βρεθούν την Κυριακή το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο. Η ΕΠΟ έκρινε με βάση τη διευκόλυνση της αποστολής του Αιολικού, κάτι που συνηθίζει άλλωστε σε παιχνίδια νησιωτικών ομάδων, βάζοντας στην άκρη την επιθυμία της διοίκησης της Μαύρης Θύελλας να γίνει η αναμέτρηση αργότερα το μεσημέρι. Το σίγουρο είναι ότι η εξέλιξη αυτή δεν επιτρέπει σε αρκετό κόσμο να βρεθεί στο δημοτικό στάδιο την Κυριακή που είναι και εργάσιμη, στερώντας τη βοήθεια που δίνουν οι φίλαθλοι αλλά και τις οικονομικές ανάσες που επιθυμεί η διοίκηση.
Από κει και πέρα και όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία συνεχίστηκε νωρίς χθες το πρωί στο Ασπρόχωμα, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες και τον Νίκο Κουρμπανά να μη μπορεί να κάνει σε απόλυτο βαθμό αυτά που επιθυμούσε. Πάντως υπάρχει μεγάλη επιθυμία για την επιστροφή στις νίκες, και για την… απάντηση προς όλους όσοι βιάστηκαν να αμφισβητήσουν την ικανότητα της ομάδας να συνεχίσει την πορεία ανόδου της.

Και πληρωμές πριν το ματς
Η χθεσινή μέρα εκτός από εξελίξεις για την ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού και τις δυσκολίες που προέκυψαν στην προπόνηση λόγω των καιρικών συνθηκών, είχε και πληρωμές για ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών, που είχε μείνει λίγο πίσω και είναι πλέον εναρμονισμένο με τη διαδικασία καταβολής των χρημάτων.

Οι διαιτητές και οι βοηθοί των Κυριακάτικων αναμετρήσεων
Ανακοινώθηκαν λοιπόν χθες από την ΚΕΔ τα ονόματα των διαιτητών και των βοηθών που θα κληθούν να φέρουν εις πέρας τις Κυριακάτικες αναμετρήσεις του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, που ξεκινούν στις 3.00 μ.μ. με μοναδική εξαίρεση το παιχνίδι της Καλαμάτας, το οποίο όπως προαναφέραμε ξεκινά στις 12.00 μ.
Πιο αναλυτικά….
Βύζας Μεγάρων – Αχαϊκή
Κυριακόπουλος, Μπατζιόπουλος, Νιδριώτης (Αθηνών)
Αστέρας Μαγούλας – Δόξα Μανωλάδας
Γκοβέσης, Χαραλαμπόπουλος, Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)
Παναρκαδικός – Ερμής Κιβερίου
Κούλης, Καραλής, Λάττας (Ηλείας)
Καλαμάτα – Αιολικός
Μάλαμας, Δουλγεράκης, Ρούντος (Ανατ. Αττικής)
ΑΟ Λουτράκι – Πανελευσινιακός
Λαμπαραρίου, Κιούσης, Γκολές (Πειραιά)
ΠΑΟ Βάρδας – Μανδραϊκός
Κέκελος, Κακατσίδης, Σπυριδόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)

Βρέθηκε ο… τυχερός
Μπορεί την περασμένη Κυριακή να μην ήταν στο γήπεδο, όπου και έγινε η κλήρωση, όμως ο τυχερός της λαχειοφόρου που διοργάνωσε η Καλαμάτα, με έπαθλο ένα σκούτερ μάρκας Jet 50cc βρέθηκε και είναι ένθερμος υποστηρικτής της.
Πρόκειται για τον Λευτέρη Σιμιτσή, ο οποίος κατείχε τον τυχερό κλήρο με αριθμό 102 και χθες παρέλαβε τα κλειδιά του σκούτερ από τα χέρια του υπεύθυνου διαφήμισης της Καλαμάτας, Νίκου Νίκα.
«Ήταν το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο που θα μπορούσα να περιμένω. Ο σύλλογος φέτος έχει κάνει κινήσεις που δεν είχαν γίνει στο παρελθόν. Η λειτουργία του περιπτέρου και της μπουτίκ ήταν πράγματα που έλειπαν και πιστεύω πως οι πρωτοβουλίες αυτές θα πρέπει να συνεχιστούν», είπε ο μάγειρας στο επάγγελμα Λευτέρης Σιμιτσής κατά την παραλαβή του δώρου του από το κατάστημα ΜΟΤΟ ΝΙΚΑΣ. Μιλώντας, για το αγωνιστικό κομμάτι και την συνέχεια της σεζόν παρουσιάστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος: «Παρακολουθώ χρόνια την ομάδα και φέτος πιστεύω πως θα είναι η χρονιά μας. Δεν θα μας ξεφύγει η άνοδος. Είναι κάτι που περιμένουμε καιρό και αισιοδοξώ πως θα τα καταφέρουμε».