Καλαμάτα- Παναρκαδικός: 0-2, ήττα σοκ με αποδοκιμασίες από τον κόσμο (βίντεο)


Μια τεράστια νίκη κατάφερε να αποσπάσει ο Παναρκαδικός μέσα στην Καλαμάτα που στόχο είχε να κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τη Μαύρη Θύελλα πού δείχνει ανίκανη να κερδίσει στην έδρα της.
 

Πλησιάζουμε στο τέλος του παιχνιδιού, έναν αγώνα που η Καλαμάτα δεν έπρεπε να χάσει. Πλέον η διαφορά με την κορυφή μεγαλώνει και άλλο ενώ ο κόσμος αποδοκιμάζει παίχτες και προπονητή.

86 Τεράστια ευκαιρία για τον Παναρκαδικό μέσα στην εστία της Καλαμάτα, τελικά μετά από πολλές κόντρες η μπάλα έφυγε από την εστία της Καλαμάτας

80 Εκτέλεση φάουλ με τον Τσάτσο ψηλά άουτ η μπάλα. 

76 Σουτ του Μαρτίνου έξω από τη μεγάλη περιοχή καταλήγει άουτ. 

Φθάνουμε στο 75ο λεπτό και η Καλαμάτα δείχνει να έχει αποδεχθεί την ήττα παρά την πίεση που ασκεί στον Παναρκαδικό. 

60 Εκτέλεση φάουλ από τον Καλαντζή  η μπάλα άουτ 

50 Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναρκαδικό όταν ο Τριμπόνας σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή η  μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο μόλις ξεκίνησε ενώ να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο υπήρξαν αποδοκιμασίες από τον κόσμο στους παίκτες της Καλαμάτας.

Ημίχρονο στην Καλαμάτα με τη Μαύρη Θύελλα να βρίσκεται πίσω στο σκορ παρά την υπεροχή της Καλαμάτας στο πρώτο ημίχρονο.
 

46 Δεύτερο γκολ για τον Παναρκαδικό με γκολ του Μπίσσια

44 Γκολ με τον Τριμπόνδα μετά από λάθος στην άμυνα της Καλαμάτα
 
43 Δυνατό σουτ από τον Νιφορόπουλο λίγα έξω από την εστία του Παναρκαδίκού 

34 Μεγάλη ευκαιρία για την Καλαμάτα με τον Χρήστο Καλάντζη να φθάνει απέναντι στην εστία του Ψυχογιού αλλά ο Κωστάκης να καταφέρνει να διώχνει τη μπάλα από τα πόδια του Καλαματιανού επιθετικού.

26 Μεγάλη ευκαιρία για την Καλαμάτα μετά από σέντρα μέσα στη μεγάλη περιοχή ο Σαλαπάτας έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Φθάσαμε στο 15ο λεπτό και η Καλαμάτα έχει καταφέρει να επιβάλει τον δικό της ρυθμό στο παιχνίδι. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Καλαμάτα: ΠΑΠΠΟΣ, ΝΙΦΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΤΙΝΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΙΤΑ, ΤΣΑΤΣΟΣ, ΛΟΥΜΠΑΡΔΕΑΣ, ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ
 
Παναρκαδικός: ΨΥΧΟΓΙΟΣ, ΑΡΩΝΗΣ, ΜΠΟΥΤΑΣ, ΜΠΙΣΣΙΑΣ, ΚΩΣΤΑΚΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΑΘΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΟΣ, ΤΡΙΜΠΟΝΑΣ, ΚΑΔΑΣ, ΚΩΤΣΙΡΑΣ

Μόλις ξεκίνησε το παιχνίδι ανάμεσα στην Καλαμάτα και τον Παναρκαδικό. Ο βροχερός καιρός αλλά και η ημέρα έχει αποτρέψει αρκετό κόσμο να βρεθεί σήμερα στο γήπεδο της παραλίας.


Τελευταίο παιχνίδι του 1ου γύρου είναι το σημερινό, με αντίπαλο τον Παναρκαδικό, που εντάσσεται στο πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και η κατάκτηση των τριών βαθμών αποτελεί μονόδρομο για το συγκρότημα του Νίκου Κουρμπανά, μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα.
Έχοντας μείνει έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή, και με δεδομένες τις δυσκολίες που φέρνει το μη ευνοϊκό πρόγραμμα του δευτέρου γύρου, αλλά και το σχετικά βαρύ κλίμα που έχει διαμορφωθεί, για την Καλαμάτα υπάρχει η νίκη και μόνο αυτή κόντρα στους Αρκάδες.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι, και εν συνεχεία ο Νίκος Κουρμπανάς ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε 18 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και τον νεοαποκτηθέντα Λαζάρου. Οι απουσίες του τιμωρημένου Δημητριάδη, των Σκαρλάτου και Τριάντου που παραμένουν τραυματίες αλλά και των Ρούσση, Σκάρου, που όλα δείχνουν ότι δεν θα συνεχίσουν στη Μαύρη Θύελλα, υποχρεώνουν τον 52χρονο τεχνικό να προχωρήσει σε κάποια, έστω και μικρή, αλλαγή των πλάνων του. Το  πιθανότερο είναι ότι στο αρχικό σχήμα θα βρίσκονται οι Πάππος, Χριστοφιλέας, Λαζάρου, Λουμπαρδέας, Μαρτίνος, Αργυρόπουλος, Νιφορόπουλος, Τσάτσος, Καλαντζής, Ηλιόπουλος και Σαλαπάτας, ενώ την αποστολή συμπληρώνουν ακόμη οι Βασιλόπουλος, Κακκαλής, Κουντάνης, Μούζος, Νικολόπουλος, Χαρίτος και Κεϊτά.
Του Νίκου Μπαλόπουλου 

http://youtu.be/1PndjlhUfbg

http://youtu.be/pgMkI5loUSw