Κύκλωμα νονών της νύχτας πίσω από την ανατίναξη του ενεχυροδανειστηρίου στην Καλαμάτα


Αποκαλυπτικά για τη δράση του κυκλώματος νονών της νύχτας φαίνεται να είναι τα στοιχεία που περιέχονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί και πολλά της σημεία είδαν χθες το φως της δημοσιότητας, σε ενημερωτικές ιστοσελίδες και τηλεοπτικά κανάλια.
Μάλιστα, στα ρεπορτάζ γίνεται αναφορά και στην ανατίναξη του ενεχυροδανειστηρίου που διατηρούσαν μέχρι πρότινος στην Καλαμάτα ο πρώην ποδοσφαιριστής Τάσος Μητρόπουλος και η Νένα Χρονοπούλου.
Συγκεκριμένα, η Ευαγγελία Βλαστού, γνωστή πλέον ως “Λίτσα”, η πρώτη ξαδέλφη του Παναγιώτη Βλαστού, η οποία μέσα από τις καταθέσεις και τις προανακριτικές απολογίες της στην Ασφάλεια ξεδιπλώνει όλη τη δράση του κυκλώματος, αναφέρει μεταξύ άλλων:  “Ο Βλαστός μού είπε ότι ο Β. Στεφανάκος είχε δανείσει 30.000 ευρώ στον Τ. Μητρόπουλο και στη Νένα Χρονοπούλου για να ανοίξουν ένα φαγάδικο στον Πειραιά, αλλά τελικά το εγκατέλειψαν το κατάστημα. Μετά άγνωστοι έβαλαν βόμβα στο ενεχυροδανειστήριο που είχαν οι δυο στην Καλαμάτα, αλλά όπως μου είπε ο Βλαστός, δε γνωρίζει ποιος την έβαλε».