Μεσσηνιακός-ΓΣ Χαλανδρίου στις 5 μ.μ. στο Κλειστό


Με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ανεβασμένη ψυχολογία από το νικηφόρο σερί και την τελευταία επιτυχία επί της ισχυρότερης θεωρητικά ΑΕ Λάρισας ο Μεσσηνιακός καλείται να αντιμετωπίσει σήμερα ένα ακόμη υψηλότερο εμπόδιο. Ο ΓΣ Χαλανδρίου είναι στην 4άδα του 2ου Ομίλου της Α2 και ιδιαίτερα δυνατή και έμπειρη ομάδα και σίγουρα οι «πράσινες» θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτό και να ελαχιστοποιήσουν τα λάθη τους για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.
Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια είναι η έλλειψη αγωνιστικών προβλημάτων που επιτρέπουν στην παίκτρια-προπονήτρια Γωγώ Σουρή να έχει στο πλευρό της την καλύτερη δυνατή σύνθεση. Τη 12άδα αναμένεται να συμπληρώσουν οι: Ραμούνδου, Εξηνταβελώνη, Φωτεινάκη, Μάνα, Μπεσή, Σκλήρη, Σιρίνινα, Κωνσταντοπούλου, Κουτσουροπούλου, Αντωνοπούλου και Σαμπάτη.

Δηλώσεις Σουρής στο SportsOnAir.gr

Σε δηλώσεις της στο SportsOnAir.gr και τον Σταμάτη Μοσχάκη η παίκτρια-προπονήτρια του Μεσσηνιακού, Γωγώ Σουρή, τόνισε μεταξύ άλλων:
«Με την ομάδα του Χαλανδρίου θα γίνει ένα πολύ καλό ματς και θα υπάρχει καλό θέαμα για τους φιλάθλους. Στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχαμε πολύ άγχος, πρώτο ματς σε αυτή τη κατηγορία, δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε όπως έπρεπε. Τώρα μέσα στην έδρα μας και μετά ένα γύρο, πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλύτερες και ας κερδίσει ο καλύτερος.
Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, μπορώ να πω ότι η ομάδα μου σιγά σιγά αρχίζει να δείχνει τις πραγματικές της δυνατότητες. Σαφώς και δεν είμαι ευχαριστημένη από τη θέση μας, αλλά είμαι σίγουρη ότι η εικόνα μας θα είναι εντελώς διαφορετική από ‘δω και πέρα. Ουσιαστικά η ομάδα κατάφερε και έπαιξε καλά ματς προς το τέλος του Α΄ γύρου. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, το δυσκολότερο απ’ όλες τις ομάδες της κατηγορίας και ήθελε πολύ δύναμη και πίστη στους εαυτούς μας για να ανταπεξέλθουμε. Τα καταφέραμε και από ‘δω και πέρα θα είμαστε ανταγωνιστικοί, όπως ήμασταν και στο τελευταίο ματς με Λάρισα.
Ο στόχος της ομάδας, η παραμονή έχει επιτευχτεί σε μεγάλο ποσοστό, οπότε τώρα χωρίς άγχος, περισσότερη πίστη και προσπάθεια, θα έρθουν καλυτέρα ματς και αποτελέσματα. Ξεπεράσαμε το κακό πρόγραμμα και το κακό μας εαυτό. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας» ανέφερε η Γωγώ Σουρή.
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Το σημερινό πρόγραμμα (12η αγωνιστική)
Ν. Ιωνίας 18.00 ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ – ΕΑ ΛΑΡΙΣΗΣ Ζώης-Πάτση
Παραλίας 17.00 ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ – ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Σαραβελάκης-Γιαννακάκος
Απόλλωνα 18.00 ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ Γλωσσίδης-Γκολφινόπουλος
2οκλ.Χαϊδαρίου 18.00 ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ – ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ Τοψιδέλης-Τριανταφυλλόπουλος
Ελασσώνας 18.00 ΓΣ ΕΝΩΣΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΦΓΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Αντωνούλης-Χουλιαρόπουλος

ΑΚΡΙΤΑΣ
Δοκιμασία στο Χαϊδάρι

Με εξαίρεση την Αφροδίτη Ορφανέα, ο Ακρίτας δεν έχει άλλα αγωνιστικά προβλήματα για τη σημερινή αναμέτρηση στο Χαϊδάρι, με την οποία ανοίγουν οι υποχρεώσεις της καλαματιανής ομάδας στην β’ γύρο της Α2 βόλεϊ των γυναικών. Η καλαματιανή αποστολή θ΄ αναχωρήσει το πρωί, ενώ ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα. Το έργο της ομάδας του Βασίλη Ξεροβάσιλα είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς η αντίπαλος φιγουράρει στην πρώτη 3άδα του 2ου Ομίλου της Α2.