Νοκ άουτ και ο Σκαρλάτος… Αμφίβολος ο Αργυρόπουλος για τον αγώνα με το Λουτράκι


Οικογενειακό δίτερμα και τελειώματα είχε το κυρίως μενού της χθεσινής προπόνησης της Καλαμάτας, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο, με τον Νίκο Κουρμπανά να κρατά πάντως κλειστά τα χαρτιά του εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με το επικίνδυνο Λουτράκι. Ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι τον τραυματία Τριάντο, ωστόσο στη σχετική λίστα φαίνεται πως ήρθε να συμπεριληφθεί και το όνομα του Βασίλη Σκαρλάτου. Ο έμπειρος αμυντικός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο ισχίο και χθες το βράδυ είχε προγραμματιστεί η επίσκεψή του στο γιατρό της ομάδας.
Τα μηνύματα δεν είναι πάντως ενθαρρυντικά και όλα δείχνουν ότι δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του κ. Κουρμπανά, ο οποίος δεν είχε χθες στα πλάνα του και τον Αργυρόπουλο. Ο τελευταίος είναι εξουθενωμένος από την ίωση που τον ταλαιπώρησε τα προηγούμενα 24ωρα και ακολούθησε χαλαρό ατομικό πρόγραμμα, με τη συμμετοχή του να κρίνεται ουσιαστικά στο κλείσιμο της προετοιμασίας. Εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά και ο πολυσύνθετος μεσοεπιθετικός έχει περισσότερες πιθανότητες ώστε να βρίσκεται στην αποστολή.
Κανονικά υπολογίζεται ο Κεϊτά, το δελτίο του οποίου εκδόθηκε και είναι χαρακτηριστικό ότι ο 24χρονος μέσος είχε ενεργό ρόλο στο πρόγραμμα με τα τελειώματα που έκλεισε τη χθεσινή αγωνιστική μέρα. Και η σημερινή προπόνηση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο, γύρω στις 3.00 μ.μ., ενώ η ολοκλήρωση της προετοιμασίας θα γίνει αύριο νωρίς στον ίδιο χώρο.

Δίχτυα(;) σε πρώην του Πανηλειακού
Στα μεταγραφικά δεν υπήρξε καμία ουσιαστική εξέλιξη τις τελευταίες ώρες, έχουμε γράψει άλλωστε ότι τα όποια νέα προκύψουν θα είναι από βδομάδα, όμως πληροφορίες από τη γειτονική Ηλεία, που δεν επιβεβαιώνονται ωστόσο από τους ανθρώπους της Καλαμάτας, θέλουν τη Μαύρη Θύελλα να έχει στο στόχαστρο ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στον Πανηλειακό.

(ΠΛΑΙΣΙΟ)
«Άρχοντας» ο Γαβρίλης στο Καλαμάτα – Λουτράκι

Ανακοινώθηκαν χθες από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας οι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν τις κυριακάτικες αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής. Όλοι οι αγώνες του 3ου ομίλου θα διεξαχθούν στις 3.00 μ.μ. μ’ εξαίρεση το Αστέρας Μαγούλας – Αιολικός που θα ξεκινήσει στις 14:30. Όσον αφορά το ματς της Καλαμάτας με το Λουτράκι, που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο, διαιτητής ορίστηκε ο κ. Γαβρίλης του Συνδέσμου Αθηνών. Αναλυτικότερα…
Ζακυνθιακός – Αχαϊκή: Νίκας (Μεσσηνίας), Καραλής (Ηλείας), Χαραλαμπόπουλος (Αρκαδίας)
Βύζας – Ερμής Κιβερίου: Ψυχούλας, Παγουράς, Σοφός (Βοιωτίας)
Αστέρας Μαγούλας – Αιολικός: Γκοβέσης, Δημογέροντας (Αρκαδίας), Δουλγεράκης (Αν. Αττικής)
Παναργειακός – Μανδραϊκός: Γκριτσέπης, Τριανταφύλλου, Νίκα (Αρκαδίας)
Παναρκαδικός – ΠΑΟ Βάρδας: Κακρίδης, Πυργάκης, Σπηλιώτης (Κορινθίας)
Καλαμάτα – ΑΟ Λουτράκι: Γαβρίλης, Βασιλάκης, Γούναρης (Αθηνών)
Ν. Μπ.