Προβληματισμός σε διοίκηση από «απώλεια» και… αντιδράσεις


Η νέα εντός έδρας απώλεια της ομάδας, σε συνδυασμό με την μέτρια εικόνα της και τις αντιδράσεις που υπήρξαν στο τέλος του αγώνα με το Λουτράκι, έστω κι αυτές ήρθαν από μικρή μερίδα φιλάθλων, είναι κάποια μονάχα από τα στοιχεία που προβληματίζουν έντονα τη διοίκηση της Μαύρης Θύελλας.
Τόσο ο Γιώργος Ράλλης, όσο και οι συνεργάτες του βλέπουν το τρένο να χάνεται και «πονοκεφαλιάζουν» γιατί αυτό έρχεται παρά τις τεράστιες προσπάθειες που έχουν καταβάλει ειδικότερα στο οικονομικό κομμάτι από το Καλοκαίρι. Δεν δείχνουν διατεθειμένοι να πάρουν αποφάσεις εν βρασμώ και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη τη δεδομένη στιγμή, όμως γίνεται σαφές ότι τα περιθώρια για τεχνικό επιτελείο και κάποιους ποδοσφαιριστές τελειώνουν. Εάν η Καλαμάτα μείνει εκτός στόχων και μαθηματικά, κάτι που δύσκολα είναι η αλήθεια θα συμβεί, αφού έχει τις δυνατότητες να επανέλθει στις επιτυχίες, τότε οι εξελίξεις θα έρθουν και θα είναι ραγδαίες.
Πάντως για την ώρα τόσο η διοίκηση, όσο και ο Νίκος Κουρμπανάς δείχνουν ψύχραιμοι και αυτό το πλαίσιο θ’ ακολουθήσουν. Ο τεχνικός της Μαύρης Θύελλας, στη χθεσινή του ομιλία με τους ποδοσφαιριστές, ζήτησε ψυχραιμία, αναλαμβάνοντας το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, ενώ εξέφρασε και πάλι την πεποίθησή του ότι η ομάδα μπορεί ν’ ανακάμψει και να μείνει εντός στόχου.
Από την άλλη πλευρά προέκυψε τις τελευταίες ώρες μία ακόμη αποχώρηση ποδοσφαιριστή από το έμψυχο δυναμικό, που είναι η τρίτη το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μετά τους Πολυχρόνη και Γεωργακόπουλο, σειρά πήρε ο Φάνης Ζάρκος, που ζήτησε την αποδέσμευσή του βλέποντας ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου. Ο νεαρός μέσος ήταν επιλογή του κ. Κουρμπανά, όμως φαίνεται ότι δεν τον έπεισε και η συμμετοχή του ήταν ελάχιστη από την αρχή της σεζόν.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά, η σημερινή μέρα θα είναι ξεκούραστη γι’ αυτούς που αγωνίστηκαν κόντρα στο Λουτράκι, όμως οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα δώσουν κανονικά το ραντεβού στο γήπεδο. Εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας για το ματς με τον Παναρκαδικό, που είναι και πάλι στο Δημοτικό Στάδιο, τα όποια ερωτηματικά εστιάζονται στον τραυματισμό του Σαλαπάτα, που κτύπησε στο χέρι στο προχθεσινό παιχνίδι και στο βαθμό ετοιμότητας των Τριάντου, Σκαρλάτου, που ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών.

Του Νίκου Μπαλόπουλου