Σκέψεις για μασκοτ στη Μαύρη Θύελλα


Έτοιμος για… επιστροφή ο Σαλαπάτας
ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣΚΟΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΝΙΚΟ ΝΙΚΑ

Του Νίκου Μπαλόπουλου
Ούτε χθες κατέστη εφικτό να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας ο Πέτρος Δημητριάδης, γεγονός που ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες συμμετοχής του, τουλάχιστον στο αρχικό σχήμα, στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση της Καλαμάτας με αντίπαλο τον Μανδραϊκό. Ο Νίκος Κουρμπανάς δοκίμασε στο χθεσινό πρόγραμμα, που ήταν επικεντρωμένο πάνω στο αυριανό παιχνίδι, τον Τέλη Σαλαπάτα, ως αντικαταστάτη του 37χρονου επιθετικού, και όπως όλα δείχνουν ήρθε η ώρα της επιστροφής στην 11άδα για τον Αρκά σέντερ φορ. Από κει και πέρα, τα πλάνα αντιμετώπισης του προσεχούς αντιπάλου της Μαύρης Θύελλας δείχνουν αρκετά ξεκάθαρα, με τον πολύπειρο τεχνικό της Καλαμάτας, να έχει κατασταλάξει κατά απόλυτο σχεδόν βαθμό στους ποδοσφαιριστές που θα παρατάξει στο αρχικό σχήμα. Θυμίζουμε ότι με εξαίρεση το πρόβλημα το οποίο προέκυψε στα μέσα της εβδομάδας με τον Δημητριάδη, δεν υπάρχουν άλλες αντιξοότητες, ενώ υπάρχει και η προσθήκη του Μοχάμεντ Κεϊτά, έστω κι αν δεν είναι ακόμη στο 100%. Ο Πάππος θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, Ρούσσης και Χριστοφιλέας στο κέντρο της άμυνας και στα άκρα οι Μαρτίνος, Τριάντος. Πιο μπροστά στον άξονα οι Λουμπαρδέας, Σκάρος και Τσάτσος, Καλαντζής και Νιφορόπουλος στα άκρα, με τον Σαλαπάτα να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης στο 4-3-3 της Μαύρης Θύελλας. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα νωρίς το πρωί, και η αποστολή θ’ αναχωρήσει αύριο για την Μάνδρα.

Από βδομάδα και εάν τα μεταγραφικά
Στα μεταγραφικά δεν προέκυψε κάποια εξέλιξη και πιθανότατα έτσι θα πάει το επόμενο διάστημα, αφού δεν υπάρχει ιδιαίτερη βιασύνη. Ο κ. Κουρμπανάς έχει πάρει τις αποφάσεις του για το κομμάτι της ενίσχυσης και τι θα περιλαμβάνει, όμως είναι ξεκάθαρη η επιθυμία λήψης σωστών αποφάσεων που θ’ απομακρύνουν το ενδεχόμενο πραγματοποίησης «άστοχων» προσθηκών.

Σκέψεις και για μασκότ από τον υπεύθυνο διαφήμισης και μάρκετινγκ Νίκο Νίκα

Μετά το περίπτερο, την κινητή μπουτίκ, τα ρούχα και τα αξεσουάρ, ο υπεύθυνος διαφήμισης και μάρκετινγκ της Καλαμάτας, Νίκος Νίκας, είναι έτοιμος να κάνει ένα ακόμη βήμα προόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Θάρρους» ο κ. Νίκας, που έχει αφήσει για τα καλά το στίγμα του στην ολιγόμηνη περίοδο εμπλοκής του, δίνοντας μεγάλες οικονομικές ανάσες στη διοίκηση της Μαύρης Θύελλας, βάζει στο τραπέζι και το σχέδιο «μασκότ». Αυτό έχει μπει στην τελική ευθεία, περιλαμβάνοντας την πιο απλή σκέψη για κάθε φίλαθλο της ομάδας, που δεν είναι άλλος από τον μαυρόασπρο αετό. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, η παραγγελία θα γίνει από την Αμερική, και στα τέλη Ιανουαρίου τα πάντα θα είναι έτοιμα με την παρουσία της μασκότ της Καλαμάτας, στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, αλλά και, κατά περιόδους, σε κεντρικά σημεία της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.