Στ. Αναστασόπουλος: «Καληνύχτα, κε Σαμπαζιώτη, σε εσάς και το απύθμενο θράσος σας»


Άμεση, σκληρή και πλέον με… ονοματεπώνυμο ήταν η ανταπάντηση του πρώην δημάρχου Μεσσήνης, Στάθη Αναστασόπουλου, στον υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ., Δημήτρη Σαμπαζιώτη, για τα όσα έγιναν το Μάιο κατά το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στο διευρυμένο Δήμο.
Ο κ. Αναστασόπουλος καταλογίζει στον κ. Σαμπαζιώτη «απύθμενο θράσος» και τον… καληνυχτίζει!
 
Σκληρή απάντηση
Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες ο κ. Αναστασόπουλος, ανακοινώνοντας σε συνέντευξή του ότι θα προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αναφέρθηκε σε «πρώην φίλο του», φωτογραφίζοντας τον κ. Σαμπαζιώτη, που με τις διχαστικές του ενέργειες να κατεβάσει στις δημοτικές εκλογές δικό του συνδυασμό, στέρησε από την τότε Δημοτική Αρχή τη νίκη των εκλογών από την Α΄ Κυριακή.
Τη συνέχεια έδωσε χθες με ανακοίνωσή του ο κ. Σαμπαζιώτης, που απαντούσε στον κ. Αναστασόπουλο ότι δεν ακολούθησε διχαστικές πρακτικές.
Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής, ο κ. Αναστασόπουλος δημοσίευσε με τίτλο «Απύθμενο θράσος από τον κ. Σαμπαζιώτη» την εξής απάντηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Δε μας εκπλήσσει η ανακοίνωση του κ. Σαμπαζιώτη. Είναι γνωστός για το θράσος του. Το ότι ο κόσμος δεν ξέχασε τη διχαστική του τακτική στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές το διαπιστώνει ο ίδιος, όταν αποφασίζει να βγει από το σπίτι του.
Το ψέμα είναι το κυρίαρχο στοιχείο στην προσπάθειά του να δομήσει απολογητικό λόγο, έχοντας μόνο στο μυαλό του τη διάσωσή του από τον πολιτικό του “Τιτανικό”.
Σχετικά με το τι έγινε μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής, όλοι το γνωρίζουν άριστα. Δε χρειάζεται, όμως, ο ίδιος να κουράζεται πολύ. Θα του θυμίσουμε το αποτέλεσμα των δυο Κυριακών στο χωριό του, την Καρποφόρα:
Α’ Κυριακή: Αναστασόπουλος 79  ψήφους. Σαμπαζιώτης 149. Τσώνης 36
Β’ Κυριακή: Αναστασόπουλος 101 ψήφους – Τσώνης 113, και όλα αυτά στο χωριό του παραταξιακού!!! κυρίου Σαμπαζιώτη.
Με απλά λόγια, ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτός κρυφό καμάρι.
Καληνύχτα σας, κε Σαμπαζιώτη».

Της Βίκυς Βετουλάκη