Συνάντηση Επιτροπής Καρναβαλιού με 40 γκρουπ, 7 Φεβρουαρίου η έναρξη, με τη Demy η τελετή λήξη


Με καρναβαλική, ευχάριστη, διάθεση έγινε η συνάντηση της Επιτροπής Καρναβαλιού και των αρχηγών των καρναβαλικών γκρουπ, προχθές το βράδυ, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. Τα θέματα συζήτησης ήταν το πρόγραμμα εκδηλώσεων, οι παρελάσεις και τα παιχνίδια του 3ου Καλαματιανού Καρναβαλιού. Ακούστηκαν προτάσεις από τους εκπροσώπους των γκρουπ, τις οποίες θα λάβει υπόψη η Επιτροπή για την καλύτερη διοργάνωση του Καρναβαλιού.
Τα καρναβαλικά γκρουπ είναι μέχρι τώρα 40 και αναμένεται να αυξηθούν, καθώς υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Το εκθετήριο στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο φιλοξενεί πολλές από τις στολές των γκρουπ, ενώ τις επόμενες ημέρες θα εκτεθούν και οι υπόλοιπες. Όσοι δεν έχετε αποφασίσει τι θα ντυθείτε, μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το εκθετήριο για να τις δείτε από κοντά και να αποφασίσετε!
Στο ίδιο κτήριο, τα γραφεία της Επιτροπής Καρναβαλιού λειτουργούν με το εξής ωράριο: Πρωινές ώρες, καθημερινές και Σάββατο: 10.00 – 12.00. Απογεύματα, καθημερινές: 19.30 – 21.30. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 27214 03020. E-mail: info@kalamatianokarnavali.gr.
Για αιτήσεις συμμετοχής των γκρουπ μπορεί κανείς να απευθύνεται στο γραφείο της Επιτροπής Καρναβαλιού και στα τηλέφωνα: 27214 03020 και 6976 193064.
Το πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί προσεχώς και θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα εξής: Έναρξη στις 7/2 στην πλατεία Όθωνος, όπου θα μετάσχουν ο Γιώργος Χόχωλης, οι Jukebox και η Tahimy. Στις 14/2 νυκτερινή παρέλαση. Στις 22/2, μεγάλη παρέλαση και τελετή λήξης, στην οποία θα τραγουδήσει η Demy.