Το ΠΑΣΟΚ κι ο ΣΥΡΙΖΑ


Λίγο ακόμη και θα φώναζα «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό», μας σχολίασε φίλος της στήλης ο οποίος βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καλαμάτας, προκειμένου να παρακολουθήσει την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. 
Πασόκος ή, για την ακρίβεια, πρώην Πασόκος, αναγνώρισε αρκετούς από το ακροατήριο ως πρώην (;) συντρόφους του και μας περιέγραφε πως μεταξύ αυτών έδωσαν το «παρών» αρκετοί πρώην αυτοδιοικητικοί, όπως ο πρώην δήμαρχος Θουρίας Γ. Σκαλαίος, ο πρώην δήμαρχος Αβίας Π. Μπασάκος, ο πρώην δήμαρχος Νέστορος Τάσος Τσορώνης και ο «κομμένος» από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην δήμαρχος Αετού Δ. Δριμής. Μαζί με τον κ. Δριμή ήταν ένας επίσης «κομμένος» από ψηφοδέλτιο, ο καθηγητής του Πάντειου Πανεπιστημίου, Τρύφων Κωστόπουλος. Eξ όσων πληροφορηθήκαμε από κοινό γνωστό τους, ήρθαν από την Αθήνα ειδικά για την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ…  
Παρόντες ήταν, επίσης, ο περιφερειακός σύμβουλος Π. Αλευράς και ο υποψήφιος βουλευτής, πρώην δήμαρχος Πεταλιδίου, Ηλίας Κουτσοδημητρόπουλος. 
Χ.Χ.