Δ. Γιαννημάρας, Ι. Μαραμπέας, Π. Μπασάκος και Π. Κουφαλάκος οι υποψήφιοι για το Δήμο Δυτικής Μάνης

Δ. Γιαννημάρας, Ι. Μαραμπέας,  Π. Μπασάκος και Π. Κουφαλάκος οι υποψήφιοι για το Δήμο Δυτικής Μάνης

Οι Δ. Γιαννημάρας, Ι. Μαραμπέας, Π. Μπασάκος και Π. Κουφαλάκος θα είναι, άνευ άλλου απροόπτου, οι επικεφαλής των τεσσάρων συνδυασμών που θα διεκδικήσουν το δημαρχιακό θώκο στο Δήμο Δυτικής Μάνης, στις εκλογές του Μαΐου.
Μπορεί να μη στάθηκε δυνατό να επικοινωνήσουμε με το σημερινό δήμαρχο Δ. Γιαννημάρα για τη φάση στην οποία βρίσκεται η διαδικασία κατάρτισης του συνδυασμού του, αλλά, όπως όλα δείχνουν, θα είναι και πάλι υποψήφιος.
Σχεδόν έτοιμος είναι, όπως μας είπε ο Ι. Μαραμπέας, ο συνδυασμός του οποίου θα τεθεί επικεφαλής. Ο κ. Μαραμπέας ανέφερε ότι υπάρχει ένας στενός πυρήνας ατόμων μαζί του από το 1998 και πρόσθεσε πως το «κεντρικό» ψηφοδέλτιο έχει, σχεδόν, «κλείσει». Ανέφερε πως δε βιάζεται να επικοινωνήσει μέσω των Μέσων Ενημέρωσης για τις σχετικές ανακοινώσεις, ενώ υπάρχουν πυρήνες σε κάθε Τοπική Κοινότητα, που προτείνουν ονόματα.
Σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο Δυτικής Μάνης, είπε πως βρίσκεται σε οριακό σημείο για πολλά θέματα.
Περί το τέλος του μήνα θα προβεί σε ανακοινώσεις και ο Παν. Μπασάκος, ο οποίος είχε ανακοινώσει την πρόθεση υποψηφιότητάς του εδώ και καιρό, μέσα από το «Θάρρος».
Τέλος, όσον αφορά στον υποψήφιο της  «Λαϊκής Συσπείρωσης», Π. Κουφαλάκο, μας γνωστοποίησε πως ο κορμός του ψηφοδελτίου είναι έτοιμος και μέσα στην εβδομάδα θα προβεί σε ανακοινώσεις, ώστε να ακολουθήσουν περιοδείες στο Δήμο. Με βάση τα λεγόμενά του, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τη στελέχωση του συνδυασμού.                     
Χ.Χ.