Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα για το «Τρίτο Στεφάνι»


Ξεκινούν σήμερα στις 9.00 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο οι παραστάσεις του έργου «Το Τρίτο Στεφάνι», που ανεβάζει για φέτος η Θεατρική Διαδρομή. Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 18 Μαρτίου και θα είναι καθημερινές, εκτός Δευτέρας.
Όπως δήλωσαν χθες τα μέλη της Θεατρικής Διαδρομής, πρόκειται για μια εξαιρετική δουλειά.
Χρειάστηκαν 5 μήνες προβών, αλλά μας δικαιώνει το αποτέλεσμα, τόνισε η πρόεδρος Μαρία Τούμπουρου.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο σκηνοθέτης Κώστας Χαλκιάς, που συνεργάζεται για δεύτερη φορά με το θεατρικό σχήμα. Στα θετικά για αυτόν ήταν το μεγάλο διάστημα που είχε στη διάθεσή του για πρόβες, κάτι που του επέτρεψε να φέρει την παράσταση στα μέτρα του κοινού της πόλης, αλλά και να πάρει το καλύτερο δυνατό από τους ηθοποιούς. Δήλωσε δε σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα αποτελέσει κάτι πρωτόγνωρο για το κοινό της Καλαμάτας.
Η δεύτερη πρωταγωνίστρια (Εκάβη), Ελένη Αναγνωστοπούλου, αναφέρθηκε στο μεγάλο αγώνα που έκαναν όλοι οι συντελεστές για να φθάσουν στην αποψινή πρεμιέρα.
Τέλος, το λόγο πήρε ο επίτιμος πρόεδρος της Θεατρικής Διαδρομής, Αντώνης Κατσάς, που δήλωσε περήφανος για όλα τα άτομα που συμμετέχουν στην παράσταση. Όπως είπε, το συγκεκριμένο έργο δουλευόταν από τη Θεατρική Διαδρομή πάνω από δύο χρόνια, απλά αυτοί οι πέντε μήνες ήταν η τελική ευθεία. Μια παράσταση που ανέβασε τον πήχη ψηλά, αλλά τελικά η ομάδα του κατάφερε να τη φέρει σε πέρας, ενώ έκανε έκκληση στον κόσμο να κάνει κράτηση εισιτηρίων, είτε τηλεφωνικά είτε να περάσει από το Πνευματικό Κέντρο, αφού οι παραστάσεις είναι λίγες.
Π.Μπ.