Δεν δίνει άδεια για το “Κalamata Bίκος Relays” ο Δήμος… δεν ανησυχούν οι διοργανωτές


Σε έγγραφο που απέστειλε ο Δήμαρχος προς τον Αδαμάντιο Μητρόπουλο, Αστυνομικό Διευθυντή και επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, σχετικά με τη διενέργεια εκδήλωσης με τον τίτλο “Κalamata Bίκος Relays”, αναφέρονται τα εξής:
«Κύριε Διευθυντά,
Σε σχέση με τις σκυταλοδρομίες “Κalamata Bίκος Relays”, που οργανώνονται από τον Αθλητικό Όμιλο «Ακρίτας», την 1η Μαρτίου 2015, με χορηγία των εταιρειών ΒΙΚΟΣ & WIND, σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος μας:
1. Ουδεμία σχέση έχει
2. Έχοντας την αρμοδιότητα, ουδεμία άδεια πρόκειται να εκδώσει για το κλείσιμο Δημοτικού Δρόμου και ιδιαίτερα της οδού Ναυαρίνου
και
3. Ακολουθεί αναλυτικό έγγραφο, το οποίο συντάσσεται από τη Νομική μας Υπηρεσία».
Αυτά αναφέρονται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε χθες νωρίς το μεσημέρι στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας, ωστόσο οι διοργανωτές φαίνεται πως δεν ανησυχούν. Υποστηρίζουν ότι η άδεια τέλεσης των αγώνων δίνεται από την Αστυνομία, κομμάτι το οποίο έχει αναλάβει η Περιφέρεια, που έχει άλλωστε υπό την αιγίδα της την όλη εκδήλωση. Μάλιστα με το θέμα θ’ ασχοληθεί σήμερα προσωπικά ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, που θα δώσει εκτός απροόπτου και το παρών στους αγώνες, κηρύττοντας την έναρξή τους.