Εύκολο 3ποντο για Μεσσηνιακό κόντρα στον νεανικό Απόλλωνα


Εύκολη νίκη με 3-0 σετ πήρε χθες το απόγευμα στο Κλειστό ο Μεσσηνιακός, σε βάρος του Απόλλωνα Πάτρας. Ήταν ένα αναμενόμενο αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα ιδιαίτερα νεανική, ουσιαστικά με σύνθεση κορασίδων, που δίνει μάχη παραμονής στην Α2 βόλεϊ των γυναικών. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων υπογραμμίστηκε από το 1ο σετ, το οποίο κέρδισαν οι «πράσινες» με 25-7, ενώ στη συνέχεια η Γωγώ Σουρή έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα νεαρότερα κορίτσια της ομάδας. Το 2ο σετ τελείωσε 25-18 και το 3ο 25-20.
Διαιτητές: Πάνος Χανδρινός-Ηλίας Τσουμελέας. Σημ. Βενετία Λιακουνάκου.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σκλήρη, Σαμπάτη λ., Δόλγυρα, Μπεσή, Φωτεινάκη, Ραμούνδου, Κωνσταντοπούλου, Σιρίνινα, Σουρή, Αντωνοπούλου, Κουτσουροπούλου, Εξηνταβελώνη.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: Παϊσίου, Γιαννοπούλου, Αρβανιτοπούλου, Κακαφώνη, Φαλτσέτα, Κανελλοπούλου, Παπαγιάννη, Σουβαλιώτη, Μπακλέση.
-Καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα προκάλεσε το γεγονός ότι η φιλοξενούμενη ομάδα δεν βρήκε διαθέσιμα αποδυτήρια για να αλλάξει, αφού τα χρησιμοποιούσαν οι παίκτριες του Σπαρτιατικού που αγωνίστηκαν νωρίτερα κόντρα στον Απόλλωνα. Ο Μεσσηνιακός διέθεσε τελικά τα δικά του, με τους υπεύθυνους των «πρασίνων» να ζητούν λύση στο θέμα που δεν προκύπτει για πρώτη φορά.