Εύκολη νίκη με 3-0 σετ πήρε χθες το απόγευμα στο Κλειστό ο Μεσσηνιακός, σε βάρος του Απόλλωνα Πάτρας. Ήταν ένα αναμενόμενο αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα ιδιαίτερα νεανική, ουσιαστικά με σύνθεση κορασίδων, που δίνει μάχη παραμονής στην Α2 βόλεϊ των γυναικών. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων υπογραμμίστηκε από το 1ο σετ, το οποίο κέρδισαν οι «πράσινες» με 25-7, ενώ στη συνέχεια η Γωγώ Σουρή έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα νεαρότερα κορίτσια της ομάδας. Το 2ο σετ τελείωσε 25-18 και το 3ο 25-20.
Διαιτητές: Πάνος Χανδρινός-Ηλίας Τσουμελέας. Σημ. Βενετία Λιακουνάκου.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σκλήρη, Σαμπάτη λ., Δόλγυρα, Μπεσή, Φωτεινάκη, Ραμούνδου, Κωνσταντοπούλου, Σιρίνινα, Σουρή, Αντωνοπούλου, Κουτσουροπούλου, Εξηνταβελώνη.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: Παϊσίου, Γιαννοπούλου, Αρβανιτοπούλου, Κακαφώνη, Φαλτσέτα, Κανελλοπούλου, Παπαγιάννη, Σουβαλιώτη, Μπακλέση.
-Καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα προκάλεσε το γεγονός ότι η φιλοξενούμενη ομάδα δεν βρήκε διαθέσιμα αποδυτήρια για να αλλάξει, αφού τα χρησιμοποιούσαν οι παίκτριες του Σπαρτιατικού που αγωνίστηκαν νωρίτερα κόντρα στον Απόλλωνα. Ο Μεσσηνιακός διέθεσε τελικά τα δικά του, με τους υπεύθυνους των «πρασίνων» να ζητούν λύση στο θέμα που δεν προκύπτει για πρώτη φορά.
Εύκολο 3ποντο για Μεσσηνιακό κόντρα στον νεανικό Απόλλωνα
Δείτε επίσης.
Πριν 94 χρόνια
Αθλητικές εγκαταστάσεις Δήμου Καλαμάτας: 10 χρόνια στασιμότητας
Να ασφαλτοστρωθεί επιτέλους ο δρόμος Μουζάκι–Χριστιανούπολη
Μάρκο Ρούμπιο: Η ελληνική επιρροή είναι κυριολεκτικά χαραγμένη στην αρχιτεκτονική των αμερικανικών θεσμών
Αλέξης Χαρίτσης: «Οι εκπαιδευτικοί δεν είναι ελεγκτές επιχειρήσεων. Να αποσυρθεί το νέο πλαίσιο για τις σχολικές επισκέψεις»
Έγκλημα Φοινικούντας: Και οι 7 στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου
Ο καιρός αύριο Πέμπτη στην Καλαμάτα
Αποζημίωση 2,2 εκατ. ευρώ στον εργολάβο για το έργο Φιλιατρά–Γαργαλιάνοι
Ελλάδα 07.10.2026, 19:25
Το μετάλλιο του 43ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας
Τοπικά 07.10.2026, 18:30
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος
Τοπικά 07.10.2026, 18:00
Γκρεμίστηκε πλήρως το κτήριο Τσερπέ στη Μεσσήνη
Τοπικά 07.10.2026, 17:30
Το Visit Peloponnese σε B2B Workshop στη Νάπολη
Τοπικά 07.10.2026, 16:30
«Ο Ευκλής»: Επίσκεψη και ξενάγηση στη Μακρόνησο
Φόρτωση…











