Πίτα έκοψε ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Μεσσηνίας (φωτογραφίες)


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Παρασκευή το βράδυ στα γραφεία του (στο πάρκο του ΟΣΕ δίπλα στο Αναψυκτήριο), ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Μεσσηνίας.  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο πρόεδρος Βασίλης Μπλέτσας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Βασίλης Φωτεινάκης, Πάρις Καλλιντέρης, Βασίλης Βασιλόπουλος, Δημήτρης Σώκαλης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Μεσσηνίας και τεχνικός διευθυντής της ΕΠΣΜ Άγγελος Σκαφιδάς, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΠΣ «Η Καλαμάτα», Μανώλης Θεοδώρου και οι σπίκερ του Ραδιοφωνικού Σταθμού Παλμός FM 90.5 και της εκπομπής «Στη σέντρα», Απόστολος Νίκας, Γιάννης Μπότης, Σταύρος Σώκαλης, Νίκος Κοζομπόλης.
Την πίτα ευλόγησε ο πάτερ Αθανάσιος, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε, ο κ. Μπλέτσας που ευχήθηκε καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και ευχαρίστησε τους κ.κ. Σκαφιδά, Θεοδώρου για την παρουσία τους στην εκδήλωση, καθώς επίσης τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους. Παράλληλα στάθηκε στην μικρή προσέλευση των μελών του συνδέσμου στην εκδήλωση.
Από την πλευρά του ο Βασίλης Φωτεινάκης ανέφερε ότι η Βασιλόπιτα ήταν προσφορά του Πέτρου Κωνσταντινέα (παλιού διαιτητή και νυν βουλευτή Μεσσηνίας) και της συζύγου του Μαρίζας (διατηρούν Αρτοποιείο στην οδό Υπαπαντής). Τυχερή ήταν η Μαίρυλιν Βλαβιανού (συνοδός του Βασίλη Βασιλόπουλου) καθώς βρήκε το φλουρί, παίρνοντας ως δώρο μπουκάλια κρασί.
Τέλος, ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Μεσσηνίας προγραμματίζει φιλικό αγώνα με την ομάδα του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Π.Σ. «Η Καλαμάτα» και τα έσοδα θα δοθούν για ιερό σκοπό.