Να βουτήξουν δύο χρυσές αλυσίδες από το λαιμό 89χρονης στο πάρκο του ΟΣΕ, δεν δίστασαν ένας 18χρονος και μία 22χρονη τσιγγάνοι, ευτυχώς χωρίς να την τραυματίσουν.
Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη το μεσημέρι. Η 89χρονη, βρισκόταν στο πάρκο του ΟΣΕ και την πλησίασαν οι δύο τσιγγάνοι. Αρχικά της ζήτησαν φαγητό και στη συνέχεια, αιφνιδίως, άρπαξαν από το λαιμό της δύο χρυσές αλυσίδες, η μία με σταυρό και η άλλη με ένα μενταγιόν, αξίας 1.000 ευρώ.
Ακολούθως, τράπηκαν σε φυγή, ενώ η 89χρονη έδωσε την περιγραφή τους στην Αστυνομία.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τους εντόπισαν την Τετάρτη το μεσημέρι να περιφέρονται στο πάρκο του ΟΣΕ και τους συνέλαβαν.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
Τσιγγάνοι βούτηξαν τις χρυσές αλυσίδες από το λαιμό 89χρονης μέσα στο πάρκο του ΟΣΕ στην Καλαμάτα
Δείτε επίσης.
Πριν 94 χρόνια
Μάρκο Ρούμπιο: Η ελληνική επιρροή είναι κυριολεκτικά χαραγμένη στην αρχιτεκτονική των αμερικανικών θεσμών
Το μετάλλιο του 43ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας
Γκρεμίστηκε πλήρως το κτήριο Τσερπέ στη Μεσσήνη
Το Visit Peloponnese σε B2B Workshop στη Νάπολη
Εκατοντάδες επικίνδυνες παραβάσεις βεβαιώθηκαν τον Σεπτέμβριο στην Πελοπόννησο
«Ο Ευκλής»: Επίσκεψη και ξενάγηση στη Μακρόνησο
Προσέχετε τις χρεώσεις της ΔΕΥΑΚ!
Τοπικά 07.10.2026, 22:00
Αθλητικές εγκαταστάσεις Δήμου Καλαμάτας: 10 χρόνια στασιμότητας
Τοπικά 07.10.2026, 21:30
Να ασφαλτοστρωθεί επιτέλους ο δρόμος Μουζάκι–Χριστιανούπολη
Τοπικά 07.10.2026, 20:30
Ο καιρός αύριο Πέμπτη στην Καλαμάτα
Φόρτωση…



