Θοδωρής Μπολέτης: Και το ΝΑΙ και το ΟΧΙ είναι ΝΑΙ

Θοδωρής Μπολέτης: Και το ΝΑΙ και το ΟΧΙ είναι ΝΑΙ

Σε δηλώσεις προέβη ο γραμματέας της Τ.Ε. Μεσσηνίας του ΚΚΕ, Θοδωρής Μπολέτης, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του χθες στο κέντρο της Καλαμάτας.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε, «αγκαλιά με τους ναζί της Χρυσής Αυγής και με την “αριστερή πατερίτσα του”, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, καλεί το λαό να πει ΝΑΙ στο νέο συριζαϊκό μνημόνιο, ΝΑΙ στην Ε.Ε., ΝΑΙ στα μνημόνια διαρκείας, ΝΑΙ στα νέα μνημόνια που έρχονται από Δευτέρα.
Από την άλλη, Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙ καλούν το λαό να πει ΝΑΙ στo παλιό μνημόνιο, ΝΑΙ στην Ε.Ε., ΝΑΙ στα μνημόνια διαρκείας, ΝΑΙ στα νέα μνημόνια που έρχονται από Δευτέρα.
Και το ΝΑΙ και το ΟΧΙ είναι ΝΑΙ. Τa “ναι” και το “όχι” καταλήγουν στο ίδιο σημείο, γιατί το μνημόνιο Τσίπρα και το μνημόνιο Γιούνκερ έχουν ελάχιστες διαφορές. Τα ζητήματα που εγείρει η ελληνική κυβέρνηση αφορούν στην προάσπιση των προνομίων που έχουν οι εφοπλιστές, οι φαρμακοβιομήχανοι και οι πολυεθνικές των εξοπλισμών.
Ο μόνος συνεπής σήμερα δρόμος είναι η πραγματική ρήξη και η μόνη εναλλακτική πρόταση είναι η αποδέσμευση από την Ε.Ε. με λαϊκή εξουσία.
Ο λαός να σηκώσει το ανάστημά του και να ακυρώσει τους εκβιασμούς, ρίχνοντας στην κάλπη το εξής ψηφοδέλτιο:
ΟΧΙ στην πρόταση Ε.Ε.-ΔΝΤ-ΕΚΤ
ΟΧΙ στην πρόταση της κυβέρνησης
Αποδέσμευση από την Ε.Ε. με το λαό στην εξουσία».