Ανοιχτό σήμερα και αύριο το μπλόκο Καλού Νερού- Η κυκλοφορία στην Ε.O. Πύργου- Πάτρας

Ανοιχτό σήμερα και αύριο το μπλόκο Καλού Νερού-  Η κυκλοφορία στην Ε.O. Πύργου- Πάτρας

Ανοιχτό θα αφήσουν σήμερα και αύριο οι αγρότες της Τριφυλίας το μπλόκο στον κόμβο του Καλού Νερού, ώστε να μπορούν να γίνουν κανονικά οι μετακινήσεις προς και από τα Φιλιατρά, που τιμούν και γιορτάζουν τον Άγιο Χαράλαμπο!
Την απόφαση αυτή έλαβε το βράδυ της Κυριακής σε συνεδρίασή της η Συντονιστική Επιτροπή του Μπλόκου. Χθες το μπλόκο έκλεισε από τις 3.00 μετά το μεσημέρι έως και τις 7.00 το απόγευμα.
Για την Πέμπτη, θα συνεδριάσει εκ νέου η Συντονιστική Επιτροπή.
Αξίζει να τονιστεί πως, σύμφωνα με απόφαση της Συντονιστικής, το μπλόκο του Καλού Νερού θα συμμετάσχει με ισχυρή παρουσία την Παρασκευή στο πανελλαδικό κάλεσμα των μπλόκων στην Αθήνα, όπου στο Σύνταγμα θα κάνουν «απόβαση» τρακτέρ και αγρότες.
Ο αγώνας των αγροτών της Τριφυλίας συνεχίζεται και δυναμώνει μέχρι την τελική νίκη, όπως λένε χαρακτηριστικά. Για όγδοη μέρα χθες, στο Καλό Νερό, στο πλευρό των αγροτών, συμπαραστάτες και συμμαχητές ήταν κάτοικοι της περιοχής, αλιείς και έμποροι, ελεύθεροι επαγγελματίες όλων των κλάδων και επιστήμονες! Όλοι μαζί δίνουν τον αγώνα ενάντια στο ασφαλιστικό, στο φορολογικό και στα τεκμήρια διαβίωσης και όλοι μαζί δεν πρόκειται να κάνουν πίσω, εάν ο αγώνας, που είναι αγώνας όλης της κοινωνίας για επιβίωση, δε δικαιωθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Στη συνείδηση των πολιτών, οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις των αγροτών αποτελούν ορόσημο και δείχνουν το δρόμο σε όλους να παλέψουν μαζικά και δυναμικά για να μην περάσει ο Αρμαγεδώνας των νομοσχεδίων και των μέτρων που προωθούνται από την κυβέρνηση με τις ευλογίες του Κουαρτέτου. Γι’ αυτό, άλλωστε, στο μπλόκο του Καλού Νερού δεν έχει σημειωθεί το παραμικρό με οδηγούς που αποκλείονται στο δρόμο κατά τις ώρες που ο κόμβος παραμένει κλειστός.

Τo παρακάτω μπλόκο υπάρχει σύμφωνα με το Patrisnews.com στη διαδρομή Πύργου- Πάτρας
Με εξάωρους και οκτάωρους αποκλεισμούς της ΕΟ Πύργου – Πατρών, συνεχίζουν στο  μπλόκο του Κουρτεσίου οι αγρότες