Ανυποχώρητοι και αποφασισμένοι οι αγρότες- Τα σημεία που θα κλείσουν και σήμερα


Ανυποχώρητοι στο μέτωπο του αγώνα στο μπλόκο του Καλού Νερού παραμένουν οι αγρότες της Τριφυλίας και είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν όσο χρειαστεί, μέχρι την τελική νίκη! Μια νίκη που, όπως οι ίδιοι αναφέρουν, είναι νίκη για τη γη, τις οικογένειες, τη ζωή τους και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία!
Από προχθές το μπλόκο ενισχύθηκε με δεκάδες – επιπλέον – τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα και οχήματα από την περιοχή των Γαργαλιάνων, ενώ και χθες τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα από την περιοχή προστέθηκαν στις δυνάμεις που είναι παραταγμένες στον κόμβο του Καλού Νερού.
Οι αγρότες της Τριφυλίας στην προχθεσινή τους ανοιχτή συνέλευση επαναβεβαίωσαν πως παραμένουν σταθεροί στις αρχικές τους θέσεις – αιτήματα: απόσυρση Ασφαλιστικού, απόσυρση Φορολογικού, απόσυρση τεκμηρίων διαβίωσης, ρύθμιση κόκκινων δανείων, μείωση κόστους παραγωγής, κατάργηση του φόρου στο κρασί και απόσυρση των νέων μέτρων για τη φορολογία στο τσίπουρο.
Όπως έχουμε αναφέρει στο «Θ», οι αγρότες της Τριφυλίας απορρίπτουν και αποκλείουν κάθε ενδεχόμενο διαλόγου, εάν δεν ικανοποιήσει η κυβέρνηση αυτά τα αιτήματα, καθώς σε κάθε διαφορετική περίπτωση εκτιμούν πως ο διάλογος θα είναι προσχηματικός και χωρίς ουσία.
Χθες το μεσημέρι, στις 3.00, προχώρησαν σε αποκλεισμό του δρόμου, σύμφωνα με προχθεσινή απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής, ενώ για σήμερα αποφάσισαν ο δρόμος να κλείσει από τις 4.00 έως τις 7.00 το απόγευμα.
Να σημειωθεί, τέλος, πως στη χθεσινοαπογευματινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας το Σώμα ενημέρωσε ο εκπρόσωπος του μπλόκου Καλού Νερού, Νίκος Σινάνης. 

Τα σημεία που θα κλείσουν και σήμερα
Για ακόμα μια ημέρα κλειστές παραμένουν νέα και παλαιά εθνική οδός στον Ισθμό με την κυκλοφορία να γίνεται από το Καλαμάκι. Το μπλόκο της Νεστάνης σύμφωνα με πληροφορίες θα κλείσει μετά το μεσημέρι. Τέλος στο Καλό Νερό ο δρόμος θα κλείσει  από τις 4.00 έως τις 7.00 το απόγευμα.