Αποφασιστικότητα για τη νίκη με Λουτράκι στην Καλαμάτα


Μέσα σε ιδιαίτερα καλό κλίμα συνεχίζονται οι προπονήσεις της Καλαμάτας, αφού η νίκη στα Ψαχνά την περασμένη Κυριακή έδωσε μεγάλη ψυχολογική ώθηση στην τοπική μας ομάδα, με την παραμονή στη Γ’ Εθνική να μοιάζει πλέον πιο χειροπιαστή από ποτέ. Φυσικά όλοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι η προσπάθεια μόλις ξεκίνησε και πάλι από την αρχή και για να έχει αντίκρυσμα το 3ποντο της περασμένης εβδομάδας θα πρέπει η Καλαμάτα να κερδίσει μεθαύριο και το Λουτράκι. Έναν σαφώς πιο δυνατό αντίπαλο από τον Ηρακλή και με αρνητικό παράγοντα στην προσπάθεια για να «χτίσουν» τη νίκη οι παίκτες του Κώστα Καλογιαννίδη, η κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το γήπεδο του Μεσσηνιακού. Ο ίδιος ο νεαρός προπονητής είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τον αγωνιστικό χώρο και είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος, ωστόσο δεν είναι εφικτό στην παρούσα τουλάχιστον φάση η «μετακόμιση» στο Στάδιο της Παραλίας, για γραφειοκρατικούς κυρίως λόγους.
«Αυτό έχουμε σε αυτό θα πρέπει να προσαρμοσθούμε και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε» είναι περίπου το μήνυμα του Καλογιαννίδη προς τους ποδοσφαιριστές της τοπικής μας ομάδας, αν και οι ίδιοι έχουν πλήρη συναίσθηση του αγωνιστικού τους καθήκοντος.
Στα ευχάριστα είναι η πλήρης ενσωμάτωση του Όττα, ο οποίος προφυλάχθηκε στις αρχές της εβδομάδας και φυσικά η επάνοδος του Άρι Γαλανόπουλου, ο οποίος εξέτισε. Ωστόσο, δεν έλειψε και το αρνητικό νέο και αυτό ήταν ο τραυματισμός του νεαρού Καλαματιανού αμυντικού Σπύρου Οδεμισιώτη, ο οποίος έκανε ράμματα στο πόδι και θα τεθεί εκτός αποστολής.