Για αποτέλεσμα και νέα αρχή στα Ψαχνά η “Μαύρη Θύελλα”

Για αποτέλεσμα και νέα αρχή στα Ψαχνά η “Μαύρη Θύελλα”

Νέα αρχή θα επιδιώξει να κάνει η Καλαμάτα σήμερα στις 3 μ.μ. στα Ψαχνά, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον τοπικό Ηρακλή, για τη 15η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Η Μαύρη Θύελλα θα παραταχθεί με ριζικά ανανεωμένη σύνθεση και με καινούργιο προπονητή στον πάγκο τον Κώστα Καλογιαννίδη. Η διακοπή του πρωταθλήματος για δύο εβδομάδες, λόγω των δυσκολιών μετάβασης που προκαλούν οι κινητοποιήσεις των αγροτών, αποτέλεσαν ευτυχία συγκυρία, καθώς δόθηκε χρόνος για καλύτερη προετοιμασία, με τη διεξαγωγή κι ενός δυνατού φιλικού τεστ στη Σπάρτη την περασμένη Κυριακή που είχε λήξει ισόπαλο χωρίς γκολ.
Στο σημερινό παιχνίδι η Καλαμάτα θα κυνηγήσει βαθμό ή βαθμούς, πολύτιμους στη «μάχη» παραμονής στη Γ’ Εθνική, αλλά και στην προσπάθεια ν’ αλλάξει η ψυχολογία που είχε τρωθεί το προηγούμενο διάστημα από τα αλλεπάλληλα αρνητικά αποτελέσματα.
Ήδη τα χαμόγελα έχουν αρχίσει ν’ ανθίζουν, το ρόστερ είναι αισθητά δυναμωμένο και ανταγωνιστικό και το ιδανικό είναι αυτή η αισιοδοξία να αποτυπωθεί σήμερα στην Εύβοια με θετικό αποτέλεσμα κι αν αυτό είναι νίκη ακόμα καλύτερα…
Η ομάδα της Καλαμάτας βρίσκεται από χθες στην Εύβοια, όπου διανυκτέρευσε η αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές:
Σταυράκης, Γκαρμοίρης, Λιόλιος, Τσόπελας, Κεμάλι, Κακαλής, Μπαντούνας, Κασμερίδης, Κανταρτζής Γκίνο, Τσιμικλής, Κολημήτρας, Παναγιωτόπουλος, Μπεγλεκτσής, Χατζηλιόντας, Ραχίμ, Θεοδώρου, Τορεζάνι, Όττα.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής
Σήμερα, 3 μ.μ.
Ηρακλής Ψαχνών-Καλαμάτα
Λεβάντε-Παναρκαδικός
Λουτράκι-Δόξα Ν. Μανωλάδας
Παναργειακός-Βύζας Μεγάρων
ΑΕ Σπάρτης-Αιολικός
Ερμιονίδα-Παμβουπρασιακός
Χαλκίδα-Κανάρης 2-0 (χθες)