Κλείνει και σήμερα το Καλό Νερό- Πραγματοποιήθηκε η κρίσιμη συγκέντρωση


Απόφαση για να κλείσουν το Μπλόκο του Καλού Νερού από τις 10 σήμερα Πέμπτη, το πρωί έλαβαν οι αγρότες της Τριφυλίας σε συγκέντρωση – συνέλευση που πραγματοποιήθηκε απόψε στους Γαργαλιάνους.
Το κλείσιμο του δρόμου από τις 10 το πρωί, συνδυάζεται με τη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με αγρότες από το Μπλόκο της Νίκαιας και θα διαρκέσει όσο και η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αγρότες.
Στη χθεσινή συνέλευση οι αγρότες μίλησαν για κοροϊδία από τις εξαγγελίες της κυβέρνησης μετά την προηγούμενη συνάντηση με αγρότες και τόνισαν πως υπάρχουν ένα σωρό παγίδες στο ασφαλιστικό και το φορολογικό που εξαθλιώνουν τους αγρότες και όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, ολόκληρη την κοινωνία.
Μίλησαν για εμπαιγμό από την πλευρά της κυβέρνησης και για αναλγησία, ενώ σημείωσαν πως ολόκληρη η κοινωνία βγήκε στους δρόμους απέναντι στα νομοσχέδια που προωθεί η κυβέρνηση.
Μετά το πέρας της σημερινή συνάντησης του πρωθυπουργού, θα συζητήσουν και θα ανοίξουν, όταν αποφασίσουν, το δρόμο, ενώ να είναι σε διαρκή επαφή με άλλα Μπλόκα.