Μέχρι και την επόμενη Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου, συνεχίζεται η πανελλαδική αποχή των δικηγορών, μετά τη νέα απόφαση χθες της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, η οποία συζήτησε τις εξελίξεις σχετικά με το ασφαλιστικό.
Η αποχή των δικηγόρων έχει ξεκινήσει από τις 12 Ιανουαρίου, και οι δικηγόροι δηλώνουν που δε θα σταματήσουν αν δεν αποσυρθεί το προσχέδιο για το ασφσαλιστικό.
Η συντονιστική επιτροπή στη χθεσινή της συνεδρίαση διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει έως τώρα καμία ουσιαστική ανταπόκριση από την Κυβέρνηση στα αιτήματα του δικηγορικού σώματος για απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου και έναρξη ουσιαστικού διαλόγου με τους κοινωνικούς φορείς από μηδενική βάση, αλλά ούτε ανταπόκριση στο αίτημα των δικηγόρων για χορήγηση συγκεκριμένων ποσοτικοποιημένων στοιχείων καθώς και της συναφούς αναλογιστικής μελέτης.
Μέχρι και την άλλη Δευτέρα συνεχίζεται η αποχή των δικηγόρων!
Δείτε επίσης.
Ο Ζαμπαλάς (Ηπείρου) «σφυρίζει» Ολυμπιακός-Καλαμάτα
Πριν 94 χρόνια
Αλέξης Χαρίτσης: «Τα κοινωνικά προβλήματα απαιτούν πολιτικές απαντήσεις. Όχι καταστολή»
Προβολή ντοκιμαντέρ “The Pickers” της Elke Sasse με τοπικό ενδιαφέρον
Χαμηλές πτήσεις και φέτος από το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας σε ό,τι αφορά τα εισιτήρια
Γιώργος Λουριδάς: «Μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο, αρκεί να το πιστέψουμε και να έχουμε ανθρώπους που μας στηρίζουν»
ΚΠΙΣΝ: Τα Μουσικά Σχολεία ταξιδεύουν στη Βαμβακού Λακωνίας
Βιβλιοπρόταση: «Ο Παπουτσής και οι Καλικάντζαροι»
Τοπικά 22.10.2026, 22:00
Η Μάνη μίλησε. Το κράτος πότε θα αποφασίσει;
Τοπικά 22.10.2026, 21:00
Δυτική Μάνη: Εντοπίστηκαν πλαστές οικοδομικές άδειες
Τοπικά 22.10.2026, 18:30
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος
Φόρτωση…



