Στηρίζει το Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος της Αρχαίας Μεσσήνης o ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας


Η αυτοδιοικητική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας στηρίζει το Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Αρχαίας Μεσσήνης στο οποίο φέτος συμμετέχουν 16 σχολεία από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και την Αγγλία.
Η φετινή διεξαγωγή του 5ου Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Εκκλησιαστήριο της Αρχαίας Μεσσήνης από τις 13 έως τις 20 Απριλίου, θα περιλαμβάνει  παράλληλες εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και θα πρέπει να στηριχτεί  οικονομικά από την Πολιτεία. Ο προϋπολογισμός της διοργάνωσης φέτος είναι μειωμένος και θα καλυφθεί  αποκλειστικά από το Δήμο Μεσσήνης.
Είναι αναγκαία η στήριξη του ιδιαίτερου αυτού θεσμού για την παραπέρα ανάπτυξη του, τόσο σε συμμετοχές από σχολεία του εξωτερικού,  όσο και από εγχώριες συμμετοχές.
Ειδικά χρειάζεται στήριξη  από πλευράς του  Υπουργείου Παιδείας αλλά  και από τους  εκπαιδευτικούς, τις συνδικαλιστικές τους οργανώσεις ,ανθρώπους του Πολιτισμού και πριν από όλους φυσικά την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όμορους Δήμους και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.