Δρομολογούνται εξελίξεις αντικατάστασης του δημάρχου Οιχαλίας


«Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση» υποστηρίζει ο ίδιος 
Σημαντικές εξελίξεις υπάρχουν στη δικαστική εμπλοκή του Αριστείδη Σταθόπουλου, δημάρχου Οιχαλίας.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, εκδόθηκε προχθές το βούλευμα που αφορά στην υπόθεση της κάρτας υγείας, στην οποία φέρονται να εμπλέκονται πολλά στελέχη της ΕΠΟ, μεταξύ αυτών και ο δήμαρχος Οιχαλίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το Συμβούλιο Εφετών παραπέμπει σε δίκη τα φερόμενα ως εμπλεκόμενα στελέχη της ΕΠΟ, κάτι που αναμένεται να προκαλέσει εξελίξεις και στα αυτοδιοικητικά της Μεσσηνίας.
Επειδή οι παραπομπές είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, με το που θα γίνει αμετάκλητο το βούλευμα, θα υπάρξουν εξελίξεις στο ζήτημα της προσωρινής αργίας από τη θέση του δημάρχου Οιχαλίας του κ. Σταθόπουλου.
Ο ίδιος ο κ. Σταθόπουλος, προχθές, κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα αποφευχθούν αυτές οι διαδικασίες.
Την ίδια στιγμή, ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί η ανάρτηση του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διαιτητή, Πέτρου Κωνσταντινέα, στην οποία αναφέρεται στις εξελίξεις. Σχολιάζοντας το ζήτημα, αναφέρει τη λέξη «Κάθαρση», δείχνοντας εμφανώς την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις.
Α.Π.