Τη βαθιά του θλίψη για τις καταστροφές στη Μεσσηνία εξέφρασε χθες ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος, όπως και τα συλλυπητήριά του στα οικογένειες των θυμάτων και σε όσους έχασαν την περιουσία τους.
Αναφερόμενος στο νοσοκομείο, ο κ. Μπέζος είπε πως από το πρωτοφανές καιρικό φαινόμενο δεν παρατηρήθηκαν σοβαρά προβλήματα. Καταγράφηκαν μόνο μικροπροβλήματα και, κυρίως, από νερά που μπήκαν από κάποιες πόρτες. Ωστόσο, παρατήρησε ότι, όπως του επισήμαναν και στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών του νοσοκομείου, εάν το προηγούμενο καλοκαίρι δεν είχε γίνει το μεγάλο έργο της βιοκλιματικής αναβάθμισης, με τη θερμομόνωση της οροφής, οι επάνω όροφοι του ιδρύματος θα αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία.
Μάλιστα, όπως είπε, το έντονο αυτό καιρικό φαινόμενο αποτέλεσε κι ένα τεστ για την ποιότητα του έργου, το οποίο και πέρασε με επιτυχία.
Β.Β.
Μπέζος: «Το έργο της βιοκλιματικής αναβάθμισης προστάτευσε το νοσοκομείο»
Δείτε επίσης.
Συλλήψεις σε Φιλιατρά και Αριοχώρι για τη μεγάλη οργάνωση με τις απάτες στην Πελοπόννησο
Αδελφοκτονία συγκλονίζει τη Μάνη
«Συν Ένα – Μιχάλης Τούμπουρος»: «Δεσποινίς Μαργαρίτα» στη σκηνή του αμφιθεάτρου Φιλαρμονικής Καλαμάτας
Έκλεψε το παγκάρι από ναό στο Νεκροταφείο Καλαμάτας αλλά συνελήφθη άμεσα
Τοπικό ποδόσφαιρο Μεσσηνίας: Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου
Σύλληψη 54χρονου στην Καλαμάτα για διακίνηση κάνναβης με… τεφτέρι
Καλαμάτα ’80: Μετά την πρόκριση στους «8» του Λιγκ Καπ, ώρα για Volley League και Πανιώνιο…
Τέλος τα σκαψίματα, οι βαθιές τομές και τα εργοτάξια για τις αποκαταστάσεις στο κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων
Τοπικά 31.10.2026, 14:30
Πρέπει να βρουν μια λύση
Τοπικά 30.10.2026, 22:15
Πριν 94 χρόνια
Τοπικά 30.10.2026, 22:00
Λιμάνι Καλαμάτας: Δεν τα χωράει όλα!
Φόρτωση…



