Πικρία & συγκίνηση στην αποστολή της Καλαμάτας… αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον (Φωτογραφίες & βίντεο)

Πικρία & συγκίνηση στην αποστολή της Καλαμάτας… αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον (Φωτογραφίες & βίντεο)

Το ταξίδι του Kalamata:21 και το όνειρο να γίνει η Καλαμάτα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, έλαβε τέλος, το μεσημέρι της Παρασκευής στο Υπουργείο Πολιτισμού. Εκεί έγινε γνωστό ότι η Πόλη της Ελευσίνας θα είναι αυτή που θα έχει τον τιμητικό τίτλο το 2021!
 

Όπως ήταν φυσικό, η πικρία αλλά και η στεναχώρια ήταν έκδηλη στα πρόσωπα των ανθρώπων του Kalamata:21, του Δημάρχου αλλά και όλων των Καλαματιανών που έδωσαν το παρών στην αίθουσα του Υπουργείο Πολιτισμού στην οδό Μπουμπουλίνας.

 
Παρά τη στεναχώρια τους, τα μέλη της Καλαματιανής αποστολής, χειροκρότησαν τους νικητές και τους έδωσαν τα συγχαρητήρια τους.

 
Αμέσως μετά στο ξενοδοχείο Western Musuem Hotel, λίγα μέτρα μακριά από το Υπουργείο Πολιτισμού δόθηκε συνέντευξη τύπου από τον Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, τον εκτελεστικό Διευθυντή του Κalamata:21 Έκτορα Τσατσουλή και τον Καλλιτεχνικό διευθυντή του εγχειρήματος “Poka Yio” (Πολύδωρος Καρυοφύλλης) μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης για την όλη προσπάθεια και το ταξίδι αυτών των 2 και περισσοτέρων ετών που δεν είχε το πολυπόθητο «τέλος». 
 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη συνέντευξη τύπου:

 
*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο του «Θάρρους»