Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Οι ζωές που δεν έζησαν» του Σταύρου Τσαγκαράκη

Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Οι ζωές που  δεν έζησαν» του Σταύρου Τσαγκαράκη

Σε μια όμορφη και άρτια οργανωμένη εκδήλωση, το βράδυ του Σαββάτου, ο συγγραφέας Σταύρος Τσαγκαράκης παρουσίασε το δεύτερο βιβλίο του «Οι ζωές που δεν έζησαν/ 14 μικρές ιστορίες γυναικών» .
Την εκδήλωση, που διοργανώθηκε από το Βιβλιοπωλείο «Βιβλιόπολις» της Δήμητρας Δημοπούλου και τις εκδόσεις «Γαβριηλίδη», συντόνισε η φιλόλογος Πέτη Γράψα. Για το βιβλίο μίλησε η σχολική σύμβουλος Φιλολόγων Μεσσηνίας Βασιλική Σακκά, ενώ από την πλευρά της η ψυχοθεραπεύτρια Ευαγγελία Ανδριτσάνου, παλιά μαθήτρια του συγγραφέα, όταν ο ίδιος δίδασκε ως νεαρός καθηγητής σε Λύκειο της Νέας Σμύρνης, αναφέρθηκε στον «άνθρωπο» Σταύρο Τσαγκαράκη. Αποσπάσματα από τις «14 μικρές ιστορίες γυναικών» που περιγράφονται στο βιβλίο διάβασαν οι ηθοποιοί Γεωργία Τσαγκαράκη και Σταυρούλα Μπαρδουνιώτη, συνοδεία μοναδικών μελωδιών που συνέθεσε η πιανίστρια Άννα – Μαρία Μουτεβελή ειδικά γι’ αυτή τη βραδιά.
Η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας «πλημμύρισε» από φίλους, συναδέλφους, αλλά κυρίως από μαθητές Σταύρου Τσαγκαράκη. Το «παρών» έδωσε και η βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώτα Κοζομπόλη.
Κ. Γαζ.