5ο Καλαματιανό Καρναβάλι: Αλλάζει ημέρα η τελετή έναρξης

5ο Καλαματιανό Καρναβάλι: Αλλάζει ημέρα η τελετή έναρξης

Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα έγινε γνωστό ότι λόγω καιρού η τελετή έναρξης του 5ου Καλαματιανού Καρναβαλιού που ήταν προγραμματισμένη για αύριο θα γίνει το Σάββατο την ίδια και στο ίδιο μέρος.
Έτσι οι φίλοι του Καλαματιανού Καρναβαλιού θα βρεθούν ξανά μαζί για 5η φορά στην Κεντρική Πλατεία της πόλης στις 7 το απόγευμα.

Να θυμίσουμε εδώ ότι την τελετή έναρξης θα παρουσιάσει ο Χρήστος Φερεντίνος, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με τους Walkman the band.
Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, στις 7.00 το απόγευμα επίσης και επίκεντρο την πλατεία 23ης Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί η νυχτερινή παρέλαση με παρουσιαστή τον Σάββα Πούμπουρα. Η βραδιά θα κλείσει με συναυλία από το συγκρότημα «48 ores ft Lukia».
Τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, στις 7.30 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο, θα γίνει διαγωνισμός μίμησης και μεταμφίεσης, με τίτλο “Dejα Vu”. Θα ακολουθήσει το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, στις 11.00 το πρωί, ο τελικός των παιχνιδιών στην κεντρική πλατεία, ενώ στις 10.00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ντίσκο πάρτυ στο ξενοδοχείο Elite.
Το καρναβάλι θα κορυφωθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, με τη μεγάλη παρέλαση, που θα ξεκινήσει στις 2.30 μ.μ., με κατάληξη στην κεντρική πλατεία, και θα την παρουσιάσει ο Χρήστος Φερεντίνος, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με τους Μύρωνα Στρατή, Ησαΐα Ματιάμπα και Ήβη Αδάμου.
Την Παρασκευή 3 Μαρτίου, στις 9.00 το βράδυ, θα βραβευθούν οι νικήτριες ομάδες στο αμφιθέατρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος».