Βραδιά αφιερωμένη στον «ποιητή της θάλασσας» Νίκο Καββαδία


Απόψε στον Πολυχώρο «Μικρόβιο»
 
Συνεχίζοντας την ήδη πεντάμηνη «πλούσια» δράση του ο πολυχώρος δημιουργίας της ΚΝΕ  «Μικρόβιο» διοργανώνει απόψε ένα μουσικοθεατρικό αφιέρωμα στον «ποιητή των θαλασσών», Νίκο Καββαδία.
Όπως έκανε γνωστό χθες σε συνέντευξη Tύπου η  Νικολίνα Νικοπούλου, την παραγωγή της εκδήλωσης έχει αναλάβει η θεατρική ομάδα του «Μικροβίου», ενώ μαζί τους θα βρίσκεται και ο μουσικός Νότης Χασάπης, από τους «Ξέμπαρκους». Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί και έκθεση χαρακτικής από την Έφη Παντάζου, με έργα εμπνευσμένα από την ποίηση του Νίκου Καββαδία. 
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7.00 μ.μ. στο χώρο του «Μικροβίου», στη συμβολή των οδών Αριστοδήμου & Παπατσώνη.
Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για την αποψινή εκδήλωση, η Αγγελική Κανδυλιώτη ενημέρωσε το κοινό της Καλαμάτας για τα δωρεάν μαθήματα που πραγματοποιούνται στον πολυχώρο δημιουργίας στους 5 μήνες που λειτουργεί. Συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται μαθήματα κιθάρας, κοσμήματος, ντεκουπάζ, γραφιστικής, φωτογραφίας, ελεύθερου σχεδίου, σύγχρονου & παραδοσιακού χορού, θεατρική ομάδα εφήβων – ενηλίκων. Επίσης, στο χώρο λειτουργεί δανειστική βιβλιοθήκη, ενώ διατίθεται και δωρεάν μουσικό στούντιο. Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο www.mikrovio.com ή στο τηλέφωνο 6955768927, καθώς και στο χώρο του στην οδό Αριστοδήμου & Παπατσώνη.

Κ. Γαζ.