Με εντυπωσιακά άλματα ξεκίνησε τη λειτουργία του το πάρκο μοτοσυκλέτας Καλαμάτας (φωτογραφίες και βίντεο)

Με εντυπωσιακά άλματα ξεκίνησε τη λειτουργία του το πάρκο μοτοσυκλέτας Καλαμάτας (φωτογραφίες και βίντεο)

Μια ημέρα που περίμεναν χρόνια ήταν η σημερινή για τους φίλους της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας, του Motocross, Scramble και Enduro αφού απέκτησαν το δικό τους «σπίτι»!
Ένα χώρο όπου πλέον θα μπορούν να μάθουν, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, να εξασκηθούν, να τρέξουν και να βελτιώσουν την τεχνική τους και να προετοιμαστούν σε έναν χώρο οργανωμένο και ιδανικά φτιαγμένο για το ιδιαίτερο και εντυπωσιακό άθλημα της αγωνιστικής οδήγησης με μοτοσυκλέτες.
Σήμερα λοιπόν οι προσπάθειες χρόνων έγιναν επιτέλους πραγματικότητα, αφού μετά από 7 χρόνια λειτουργίας του Αθλητικού Σωματείου ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. και 3 χρόνων επίμονης και συστηματικής προσπάθειας η πίστα Motocross στο Αθλητικό Πάρκο Καλαμάτας στα Γιαννιτσάνικα ολοκληρώθηκε ήδη υποδέχθηκε…χομπίστες λάτρεις του Motocross αλλά και οργανωμένους αθλητές.
Στην πίστα για τα εγκαίνια έφθασαν φίλοι του αθλήματος που είτε έτρεξαν ή απλά παρατηρούσαν τις ικανότητες των αναβατών.
Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής στο σημείο βρέθηκαν ο Θανάσης Βασιλόπουλος, ο Σαράντος Μαρινάκης καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Χάρης Βγενής.
Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας μάλιστα  είχε ένα λόγο ακόμα να είναι χαρούμενος αφού η πίστα έχει δημιουργηθεί σε χώρο που ήταν χωματερή, έτσι χρειάστηκαν πολλές παρεμβάσεις για να φτάσουμε στη σημερινή μορφή.
Από πλευράς ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ ο πρόεδρος Παναγιώτης Πατσιλίβας δήλωσε χαρούμενος για αυτή τη στιγμή ενώ τόνισε ότι μένουν κάποια πράγματα όπως η παροχή νερού για να ολοκληρωθεί το πάρκο.
Τέλος ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Δήμου αλλά και τον εργολάβο Ηλία Τσερπέ αφού όπως εξήγησε τα χώματα που μεταφέρθηκαν εκεί για να διαμορφώσουν την πίστα έχουν προέλθει από τις εργασίες διάνοιξης του Περιμετρικού της Καλαμάτας.

https://youtu.be/MtjZmJv6fGM

https://youtu.be/K9bzIQSflPo

https://youtu.be/Da36dd0ABVg

https://youtu.be/jomWR31B4ok