Καλάθια και στην παράταση για καλό σκοπό από Δικηγόρους-Μηχανικούς…

Καλάθια και στην παράταση για καλό σκοπό από Δικηγόρους-Μηχανικούς…

Το μπάσκετ στην υπηρεσία της άθλησης, της διασκέδασης, της ανάπτυξης κοινωνικών δεσμών και της ανθρωπιάς χθες στο Κλειστό της Μεσσήνης, όπου συναντήθηκαν οι ομάδες του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας και οι Μηχανικοί ΤΕΕ Μεσσηνίας.
Το σύνολο των εσόδων από την εκδήλωση θα διατεθεί για το Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Καλαμάτας κι αυτή ήταν η αφορμή να αναμετρηθούν ξανά οι δύο ομάδες, δίνοντας μαθήματα αλληλεγγύης.  
Το ευχαριστήθηκαν ιδιαίτερα όμως και όλοι όσοι συμμετείχαν, με τους αγωνιζόμενους να κάνουν εντός παρκέ και κάτω από τα καλάθια το καλύτερο που μπορούσαν. Και …δεν ήθελαν να τελειώσει γι’ αυτό το ματς οδηγήθηκε στην παράταση μετά την ισόπαλη κανονική διάρκεια 42-42 και με τελικούς νικητές τους Δικηγόρους με 45-44, αλλά μόνο στα χαρτιά, αφού νικητές είναι όλοι…
Τα 10λεπτα: 13-7, 22-20, 32-30, 42-42 κ.α. 45-44 παρ.
Διαιτητές: Καραμπάγιας-Μπακετέας
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ (Κορογώνας): Σουρίλας 4 (1), Καράμπελας, Αλεξόπουλος 3 (1), Σκούλικας, Μάρκου, Μακρής 3 (1), Ξεροβάσιλας 16 (3), Πανταζόπουλος, Σταματόπουλος 2, Μάραντος 17 (1).
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΕΕ (Κοσμόπουλος): Μπουσούνης 1, Σταυρόπουλος, Παπαδόπουλος 7 (1), Γιαννακόπουλος 5 (1), Κανάκης 15, Γαϊτάνης 5, Κωνσταντακόπουλος, Παναγόπουλος, Σταφαρίκας, Γιατράκος 11.