Πανηγύρισε την παραμονή στην Α2 βόλεϊ ανδρών η Καλαμάτα ’80


Όχι και τόσο κρίσιμο, όχι και τόσο δύσκολο και καθόλου αγχωτικό αποδείχθηκε τελευταίο φετινό παιχνίδι της Καλαμάτας ’80 για το πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ των ανδρών. Η τοπική μας ομάδα κέρδισε εύκολα με 3-0 σετ (25-22, 25-22, 25-17) στο Κλειστό της Παραλίας το Μαρκόπουλο, παρουσία αρκετών εκατοντάδων φιλάθλων και εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία. Κάτι που πάντως θα γινόταν ουτως ή άλλως ακόμα και σε περίπτωση ήττας, αφού ο «διώκτης» της, Μίλωνας, δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό στην έδρα του Πανερυθραϊκού.
Η στιγμή που αξιζε από το χθεσινό παιχνίδι ήταν τελικά η είσοδος των νεαρών παικτών της Καλαμάτας ’80 αφοί Χανδρινου και Βλάσσης, στο παιχνίδι στους τελευταίους πόντους και οι οποίοι καταχειροκροτηθηκαν.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80: Μανιατέας, Εξαρχέας, Μπεσής, Σπ. Χανδρινός, Αποστολόπουλος, Μάνα, Μπουσούνης,  Π. Βλάσσης, Κωτσάκης, Χρ. Βλάσσης, Ζαχαρόπουλος, Άρ. Χανδρινός λ., Ντάκουρης λ., Λουκάς.
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: Λιάσκος, Πλεμμένος λ., Δαρεμάς λ., Μεθενίτης, Δ. Παπασιδέρης, Βαρδής, Αλεβιζάκης, Δράκος, Δημητριάδης, Λίγγος, Γ. Παπασιδέρης, Μουστάκας,