Μια εκδήλωση αγάπης για τα ΑμΕΑ Μεσσηνίας με συναυλία των «Roman Oro και Roman Ensemble»

Μια εκδήλωση αγάπης για τα ΑμΕΑ Μεσσηνίας με συναυλία των «Roman Oro και Roman Ensemble»

Λόγω αλλαγής του προγράμματος της περιοδείας των Ισπανών μουσικών και χορευτών της ομάδας του Φλαμένκο, ακυρώνεται η προγραμματισμένη συναυλία για τις 6 Αυγούστου. Αντ’ αυτού, το ΑrtFarm- Aγρόκτημα Μαρίνη, σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες και τη Θεατρική Ομάδα «Αυτοσχέδια Σκηνή», οργανώνει εκείνη τη μέρα μια εκδήλωση αγάπης για τα ΑμΕΑ Μεσσηνίας με δύο ολλανδικά συγκροτήματα, τους Roman Ensemble και τους Roman Oro. Μέρος των εσόδων, δε, θα διατεθεί για τους σκοπούς του ΣΥΦΑΜΕΑ.
Οι Roman Ensemble είναι ένα συγκρότημα ταλαντούχων Ολλανδών μουσικών με πάθος για την τούρκικη μουσική και τη μουσική της περιοχής γύρω από τη Μαύρη Θάλασσα. Ξεκίνησε τη δραστηριότητά του το 2002. Θα μας ταξιδέψει στα Βαλκάνια και θα μας κάνει να ονειρευτούμε με μακεδονίτικους ρυθμούς και τούρκικες μουσικές.
Οι Roman Oro από το Άμστερνταμ παίζουν “Gipsy” ρυθμούς και παραδοσιακή μουσική από τα Βαλκάνια και την Τουρκία. Απο το ξεκίνημά τους το 2007 παίζουν στο Άμστερνταμ, από νεανικά φεστιβάλ ως το “Royal Concert Hall”. Όπου εμφανίζονται, παίζουν με ενθουσιασμό και μεταδίδουν την αγάπη τους για αυτή τη μουσική στο κοινό.
 
ΑrtFarm-Αγρόκτημα Μαρίνη
Μεγάλη Μαντίνεια
Κρατήσεις-Πληροφορίες: 6908676277
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ
Ώρα έναρξης: 9.30 μ.μ.