1ο Φεστιβάλ Τέχνης και Μουσικής το Σαββατοκύριακο στον Άγιο Νικόλαο

1ο Φεστιβάλ Τέχνης  και Μουσικής το Σαββατοκύριακο στον Άγιο Νικόλαο

Μία επιπλέον αφορμή έχουν οι Μεσσήνιοι να επισκεφθούν το Σαββατοκύριακο τον πανέμορφο Άγιο Νικόλαο στη Δυτική Μάνη. Όσοι βρεθούν εκεί, θα έχουν την τύχη να απολαύσουν ένα διήμερο τέχνης και μουσικής, το οποίο διοργανώνει η ομάδα “Μάνη Pulse”.
Όπως συστήνεται η ίδια, «είμαστε μια πολυπολιτισμική ομάδα ατόμων που ζουν, δραστηριοποιούνται και δημιουργούν στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μάνης. Ο τόπος αυτός, με τα τόσα ερεθίσματα, αποτελεί πόλο έλξης εμπνευσμένων ανθρώπων και φιλοξενεί σημαντικό αριθμό δημιουργών, διαφόρων ειδικοτήτων και εθνικοτήτων.
Με αφορμή αυτή τη συνύπαρξη, διοργανώνουμε το 1ο Φεστιβάλ Τέχνης και Μουσικής στον Άγιο Νικόλαο Δυτικής Μάνης, στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου. Η συνάντηση αυτή είναι μια ευκαιρία για όλους μας να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε ιδέες και να μοιραστούμε τη χαρά της δημιουργίας.
Είμαστε μια μικρή ομάδα από 5 άτομα ελληνικής και αλλοδαπής καταγωγής. Η γεωγραφική περιοχή, που ονομάζεται Μάνη, φιλοξενεί μεγάλο αριθμό δημιουργικών ανθρώπων πολλών εθνικοτήτων. Το Φεστιβάλ θα αποτελέσει μια ευκαιρία για όλους μας να ζωντανέψουμε τις φαντασίες μας.
Οι εκδηλώσεις μας ξεκινούν με δράση και άσκηση, με μια όμορφη “ποδηλατοπορεία”! Με αφετηρία το “Mani by Bike” ξεκινάμε το Σάββατο στις 9.30 από Άγιο Νικόλαο προς Τραχήλα, για παιδιά από 10 έως 16 ετών».
Α.Π.