35χρονος στη Μάνη έκαψε τον πατριό του

35χρονος στη Μάνη έκαψε τον πατριό του

Μια ασύλληπτη τραγωδία συνέβη σήμερα στον Άγιο Νικόλαο της Μάνης, όπου ένας 35χρονος έβαλε φωτιά και έκαψε τον πατριό του.
Το τραγικό αυτό συμβάν ξεκίνησε στις 12:30 το μεσημέρι, όταν ο 35χρονος έφτασε στο σπίτι όπου στην αυλή κάθονταν οι γονείς του μαζί με δύο ακόμα άτομα.
Ο νεαρός άνδρας αφού περιέλουσε τον πατριό του με εύφλεκτο υλικό (βενζίνη και πετρέλαιο μαζί), έβαλε φωτιά με αποτέλεσμα ο 62χρονος πατριός που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα να απανθρακωθεί.
Στη συνέχεια ο 35χρονος περιέλουσε και τη μητέρα του με το ίδιο υλικό, όμως η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει και έτσι να γλυτώσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.
Έπειτα ο νεαρός άνδρας μετέβη σε γειτονικό σπίτι, προκειμένου να εντοπίσει ένα ακόμα άτομο με πιθανότερο λόγο να το κάψει.
Το άτομο αυτό απουσίαζε από το σπίτι και έτσι ο 35χρονος έριξε το εύφλεκτο υλικό στην πόρτα η οποία αμέσως τυλίχθηκε στις φλόγες.
Όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κατάλαβε τι συμβαίνει, προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Τελευταία πράξη της τραγωδίας που έχει συγκλονίσει όλη τη Μάνη ήταν αυτή που ο 35χρονος παραδόθηκε στο Α.Τ. της περιοχής, ενώ να σημειωθεί ότι για καιρό είχε νοσηλευτεί στο Δρομοκαΐτειο από το οποίο είχε πάρει εξιτήριο το Σεπτέμβριο.

Στη φωτογραφία το σπίτι που ζούσαν οι γονείς του 35χρονου