“Repeat”, η ομάδα αγοριών του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας για το πρωτάθλημα βόλεϊ

“Repeat”, η ομάδα αγοριών του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας για το πρωτάθλημα βόλεϊ

Την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα βόλεϊ Λυκείων, πανηγύρισε η ομάδα αγοριών του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας καθώς επικράτησε με  2-0 σετ της ομάδας του 1ου ΓΕΛ Καλαμάτας στο μεγάλο τελικό που διεξήχθη χθες στο Δημοτικό Γυμναστήριο Παραλίας.
Η ομάδα του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια και την περυσινή σεζόν, ενώ έκανε εντυπωσιακή πορεία φτάνοντας μέχρι την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Τα σετ 25-8, 25-14
Διαιτητής ήταν ο Πάνος Χανδρινός. Στη γραμματεία βρίσκονταν οι Γιάννης Δημητρόπουλος, Νίκος Ζεργιώτης.
3Ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Χρήστος Πολιτόπουλος): Σ. και Α. Χανδρινός, Π. και Ν. Βλάσσης, Βραχάτης, Μπιρμπίλης, Μαργέλης, Κλημεντίδης, Παπαγιαννόπουλος, Σταματέλος – Πελάλτα Ντιάζ, Γιαννούκος, Μελέας.
1ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μιχάλης Τσιάλας): Γάλλος, Δαρσακλής, Καράμπελας, Λεχαρέας, Πετσόπουλος, Ροδίτης Τσάκαλης, Ψαρρέας, Μαγουλιανίτης.

  • Γιατρός αγώνα  ήταν η Ειρήνη Ρουσσάκη.
  • Τον τελικό παρακολούθησαν τα στελέχη της ομάδας Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας, Αργύρης Ζαμανάκης, Χάρης Αγγελόπουλος, Κωνσταντίνος Κωτσάκης και η περιφερειακή προπονήτρια Μπέτυ Κουτσολία.

 
ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Μετά τη λήξη του τελικού έγινε από τα στελέχη της ομάδας Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας, Χάρη Αγγελόπουλο, Κωνσταντίνο Κωτσάκη και τους καθηγητές Φυσικής αγωγής, Χρήστο Πολιτόπουλο, Μιχάλη Τσιάλα, η απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων στην πρωταθλήτρια ομάδα του 3ου  ΓΕΛ Καλαμάτας και των μεταλλίων στη φιναλίστ ομάδα του 1ου ΓΕΛ Καλαμάτας. Μετά την απονομή το Κύπελλο ανέβηκε στη κερκίδα στα χέρια της διευθύντριας του 1ου ΓΕΛ Καλαμάτας Βάνας Κέλλη.