Δημοπρατείται το έργο για το καλντερίμι των Κιτριών

Δημοπρατείται το έργο για το καλντερίμι των Κιτριών

Συνοπτικό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου που αφορά στην αποκατάσταση του παλαιού καλντεριμιού στις Κιτριές προκήρυξε ο Δήμος Δυτικής Μάνης, με συνολικό προϋπολογισμό της μελέτης 72.700 ευρώ.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σήμερα στις 10.00 το πρωί στα γραφεία της Διευθύνουσας Υπηρεσίας, που είναι ο Δήμος Καλαμάτας, και συγκεκριμένα στο Δημαρχείο Καλαμάτας, Αθηνών 99.
Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι 60 ημερολογιακές ημέρες και αυτό χρηματοδοτείται από τη ΣΑΤΑ. Κύριος είναι ο Δήμος Δυτικής Μάνης, ενώ φορέας κατασκευής ο Δήμος Καλαμάτας.
Αντικείμενο του έργου είναι οι εργασίες συντήρησης του παλαιού καλντεριμιού των Κιτριών, που ξεκινά από το βόρειο άκρο της πλατείας του λιμανιού και καταλήγει στην επαρχιακή οδό Καλαμάτας- Κιτριών (στην ιστορική εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου).
Οι διαδικασίες για την κατασκευή του συγκεκριμένου έργου έχουν ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια και μάλιστα η μελέτη είχε ανατεθεί από το 2015. Το έργο κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό για την περιοχή, λόγω και της τουριστικής επισκεψιμότητας, που συνεχώς αυξάνεται.
Β.Β.