Θριαμβευτική πρόκριση στο final 4 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Βόλεϊ Παίδων για την Καλαμάτα ’80!


Μπροστά σε εκατοντάδες θεατές που γέμισαν την κερκίδα του Κλειστού της Παραλίας δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα τα υπέροχα αγόρια της Καλαμάτας ανταποκρίθηκαν πλήρως στις απαιτήσεις και πήραν πανηγυρικά την πρόκριση για το final 4 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος βόλεϊ Παίδων. Χωρίς πολλές αμφισβητήσεις κέρδισαν στον ημιτελικό τον Μίλωνα με 3-1 σετ, εξασφαλίζοντας δίκαια την θέση τους στις 4 καλύτερες ομάδες της κατηγορίας του στην χώρα μας και ποιος ξέρει πόσο πιο ψηλά μπορούν να φτάσουν το καλοκαίρι στα τελικά…  Τα σετ, με τυπικά γηπεδούχο το αθηναϊκό σωματείο έχουν ως εξής: 23-25, 23-25, 25-14, 21-25.
Από την περασμένη Πέμπτη η  προημιτελική φάση για τους Ομίλους Γ’ και Δ’ του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος βόλεϊ Παίδων φιλοξενήθηκε στην Καλαμάτα, με την ΓΕ Ηρακλείου να παίρνει νωρίτερα σήμερα το άλλο «εισιτήριο» από τη Νότια Ελλάδα  για το final 4, με νίκη 3-1 επί του Ολυμπιακού.
Στη φάση των «16» (που ήταν 15 λόγω αποχώρησης της ομάδας από την Κω) η Καλαμάτα ’80 πέρασε ως πρώτη στον Όμιλό της (Γ’), έχοντας κερδίσει διαδοχικά τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 (Γιώργος Κουλιέρης-Χρήστος Δημητρακόπουλος): Νέστορας Βλάσσης,  Γιώργος Ψαρρέας, Νίκος Μπιρμπίλης, Αλέξανδρος Μαργέλης, Αθανάσιος Πλακιάς, Σπύρος Χανδρινός, Παναγιώτης Βλάσσης,  Παναγιώτης Μασούρας, Δημήτρης Βραχάτης, Ηρακλής Παπούλιας, Ανδρέας και Κώστας Κλημεντίδης, Άρις Χανδρινός και Γιάννης Ρίζος.
Χ.Ε.